The SAN


Vietnamista Eiraan iskeytynyt ”Saigonin salama” The SAN oppi elämän kovan koulun kautta taistelemaan selviytymisensä puolesta. Saigonin kovien katujen koulimat kamppailutaidot ja toivo paremmasta elämästä toivat hänet Suomeen ja showpainikehiin. Monien taisteluiden jälkeen The SAN oppi olemaan oma loistava itsensä ja on ottanut paikkansa yhtenä Suomen kirkkaimpana nousevana tähtenä.


Kotipaikka:
Saigon, Vietnam

Pituus:
184 cm

Paino:
93 kg

Tunnusmusiikki:
Lady Gaga – Bad Romance

Nimikkoliikkeet:
Curb Stomp, Gotch Style Piledriver

Debyytti:
21.04.2018

Mestaruudet:
Pohjoismaiden mestaruus

Muut promootiot:
GBG (Ruotsi)


Hahmon historiaa:

Aluksi The SAN häpesi menneisyyttään ja itseään. Hän peitti kasvonsa maalinaamioon liittyessään Mahtavan Perkuleksen pahamaineiseen Mustaan Aukkoon, koko suomipainin tasapainoa uhanneeseen joukkueeseen.

Vasta irtauduttuaan Mustasta Aukosta hän ymmärsi Perkuleksen manipuloineen häntä ja ruokkineen tuntemaansa häpeää. The SAN alkoi löytää sisimmästään oman arvonsa ja tajusi, että hänellä on superstaran kasvot, joita ei tarvitsisi häpeillä tai peittää.

The SAN perusti Tammisen Tonin kanssa uuden joukkueen, Yhteisen Sävelen, ja luulikin löytäneensä uralleen uuden suunnan. Tamminen kuitenkin halusi kaiken kunnian kumppaninsa ahkerasta työstä itselleen, eikä antanut hänen loistaa omillaan. Oli aika itsenäistyä ja määrittää itse tulevaisuutensa.

Myöhemmin The SAN voitti kolminottelussa Stark Adderin, joukkuetoverinsa Toni Tammisen, ja ennen kaikkea oman menneisyytensä, nousten samalla uudeksi Pohjoismaiden mestariksi. Hänestä oli tullut se ihminen ketä yleisö rakastaa ja kannustaa.