14.10.2017 Wrestling Show Live!

Pressa
Eteläinen rautatiekatu 4, 00100 Helsinki

Ovet auki 16:00
Showtime 17:00
Tapahtuman kesto n.2h

Liput: Tiketistä

FCF Wrestlingin hallitseva mestari, Juhana ”King Kong” Karhula kohtaa Beastin FCF:n mestaruudesta tulevassa Wrestling Show Live!n pääottelussa. Mestaruuden lisäksi ottelun voittaja saa mahdollisuuden kohdata hallitseva Valhalla Nordic Wrestling mestari Talvisota XII pääottelussa. Tuolloin panoksena ovat molemmat vyöt. Sanomattakin on selvää, että tuleva WSLn pääottelu on sellaista kaliberia, ettei sitä voi missata.

 

Näiden viime vuoden tulokkaiden lupaavasti alkanut tag team ura katkesi Talvisota XI:ssä, kun Möykky käänsi selkänsä Shemeikalle ja liittyi Mustaan Aukkoon. Siitä lähtien herrojen välit ovat olleet huonolla tolalla ja nyt Wrestling Show Live!:ssä he kohtaavat toisensa kehässä. Onko luvassa tulikivenkatkuinen välienselvittely?

 

Salomon Stridin käytös treeniksellä ja vihjailut siitä, että hänellä olisi ollut jotain tekemistä Make Smoothin onnettomuuden kanssa viime tapahtumassa, saivat Jami Aallon tunteet kiehumaan. Aalto haastoi Stridin otteluun ja toimitusjohtaja Lemmetty teki siitä virallista. Pressassa siis nähdään mihin tämä kaikki johtaa. Onko Aallosta Stridin kaatajaksi?

 

Kuten viime viikolla näimme, niin Liigan sisällä kuohuu. The Strangler saapuu paikkaamaan HC Andersenin ”hyllyttämää” Tohtori Ionia joukkueottelussa Murskaaja Mietoa vastaan. Ennen ottelua Miedolla on edessään haaste, sillä toimitusjohtaja Lemmetty on antanu hänelle aikaa Wrestling Show Liveen asti hankkia tag team-partneri. Mikäli Mieto saapuu tapahtumaan ilman paria kyseessä on handicap-matsi.

 

Wrestling Show Livessa painikansa pääsee näkemään harvinaista herkkua, kun FCF Wrestling tuo Youtubesta tutun ”Koopran Kulmauksen” kehään. Koopran haastateltavina ovat SISU8-turnauksen finaaliin tiensä raivanneet Mikko Maestro ja Vili Raato. Näiden miesten edellinen kohtaaminen oli varsin dramaattinen ja saa nähdä miten sulavakielinen Koopra finaalikaksikon kanssa pärjää. Varmaa on, että luvassa on mielenkiintoinen juttutuokio.

 

Wrestling Show Live! Alkuräjähdyksessä toimitusjohtaja Lemmetyn remmiin liittynyt Toni Tamminen kohtaa nyt Stark Adderin. Kuten tapahtumassa olleet muistavat, Adder kieltäytyi kunniasta olla Lemmetyn ”suojatti”. Tilanne on varsin tulehtunut ja huhut kertovat, että toimitusjohtajalla on hihassaan jokin yllätys Adderin varalle. Miten käy, kun Rauman lahja suomipainille kohtaa kehässä kokeneen mestarin ?

 

Wrestling Show Live!
14.10.2017 klo 17.00, ovet klo 16:00
Nightclub Pressa, Eteläinen rautatiekatu 4, 00100 HELSINKI
Liput saatavilla Tiketistä nyt!