KOULUTUS

Kutsut try-outteihin on nyt lähetetty sähköpostitse.

Showpaini – onko sinusta siihen? Tätä olet saattanut itseltäsi kysyä, ja nyt on jälleen mahdollisuus kokeilla kuinka siipesi kantavat! FCF Wrestling järjestää painijakokelaille try-outit 25.–26. syyskuuta 2021, ja uuden koulutuserän on määrä aloittaa try-outit läpäisseille kokelaille lokakuussa , koulutus kestää noin 10 kuukautta. Try-outteihin voi hakea kaikki 18 vuotta täyttäneet. Koulutusjakson hinta on 899€.

Vastaukset try-out hakemuksiin lähetetään syyskuun alussa sähköpostitse. Seuraa myös FCF Wrestlingin SoMe-kanavia jossa teemme ilmoituksia asiaan liittyen.

Mikäli olet kiinnostunut oppimaan, kuinka kehän sisällä luodaan elämää suurempaa toimintaa ja draamaa, niin lähetä vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen info@wrestling.fi. Kerro viestissäsi hieman itsestäsi ja miksi haluat mukaan showpainin ihmeelliseen maailmaan. Lisääthän myös ikäsi sekä valokuvan itsestäsi. Kutsu try-outteihin lisäinfoineen lähetetään hakijoille kaksi viikkoa ennen try-outteja.


USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

K: Montako kertaa viikossa treenejä järjestetään?
V: Treenejä on pääsääntöisesti kahdesti viikossa.

K: Tarvitaanko koulutukseen urheilutaustaa?
V: Urheilutaustaa ei edellytetä, mutta hyvästä kehonhallinnasta ja kunnosta on hyötyä tekniikoiden opettelussa. Esiintymiskokemus on myös hyvä tausta showpainin opettelussa.

K: Missä koulutus järjestetään?
V: Treenihallimme sijaitsee Porvoossa ja suurin osa koulutuksesta järjestetään treenihallillamme.

K: Voiko koulutusmaksun maksaa osissa?
V: Kyllä, koulutusmaksun voi maksaa sopimuksen mukaan useammassa osassa.

K: Pääseekö koulutuksen jälkeen esiintymään tapahtumissa?
V: Kaikki koulutuksen läpäisseet pääsevät esiintymään FCF Wrestlingin järjestämissä tapahtumissa.

K: Millaiset varusteet tarvitsen try-outteihin ja koulutukseen?
V: Try-outteihin voit saapua ihan normaalissa sisäliikuntavarustuksessa. Koulutuksessa polvisuojat ovat tärkeimmät suojukset. Suosittelemme myös painikenkiä tai muita korkeavartisia ja nilkkaatukevia kenkiä.