16.3.2019 Wrestling Show Live!

Teatteri Forum
Yrjönkatu 31, 00100 Helsinki

Ovet auki kello 17.00
Showtime kello 18.00
Tapahtuman kesto noin kaksi tuntia

Tapahtumassa on anniskelualue

Liput ennakkoon Ticketmasterista 14€/19€, ovelta 20€/25€ (mikäli jäljellä)

 


Wrestling Show Live!:n pääottelussa painitaan MA-mestaruudesta. Uutta mestaruuden ykköshaastajaa Shemeikkaa vastaan asettuu hallitseva mestari, pimeyden prinssi Vili Raato.

Talvisota XIII:sta asti pimeän puolensa kanssa paininut Shemeikka on ensimmäistä kertaa urallaan kosketusetäisyydellä mestaruudesta. Helmikuun Wrestling Show Live!:ssä Shemeikka nappasi voiton norjalaisesta harmaakarhusta Björn Semistä. Joidenkin mielestä voitto tuli varsin kyseenalaisin keinoin, kun Shemeikan arkkivihollinen Viktor Tykki liu’utti kehään tuolin tuomarin, sekä maassa maanneen Shemeikan, huomaamatta. Naamiopäinen sankari käytti tilanteen hyväkseen ja iski järkälemäisen vastustajansa teräksellä kanveesiin. Ottelun jälkeen Mustan Aukon käskynhaltija Perkules koitti maaritella Shemeikkaa joukkoihinsa lupaamalla hänelle maan ja taivaan, sekä nyt käytävän mestaruusottelun.

Raato liittyi Mustaan Aukkoon 2018 SISU8-turnauksen alkukierroksella, kun Perkules rekrytoi synkän nuoren riveihinsä tarjoamalla hänelle niin ikään valtaa, mainetta ja kunniaa. Mustan Aukon avustuksella Raato kipusi SISU8-turnauksen voittajaksi ja lopulta MA-mestaruuden haltijaksi helmikuun Wrestling Show Live!:ssä. Raadon ylivoima kehässä tuntuu vastustajien luissa ja ytimissä, mutta mitä nuori mestari onkaan mieltä Perkuleksen juonista tuoda Shemeikka mukaan talliin ja antaa tälle mahdollisuus viedä hänen niin pitkään metsästämänsä mestaruus?

MUSTA AUKKO MUSTA AUKKO MUSTA AUKKO MUSTA AUKKO MUSTA AUKKO MUSTA AUKKO MUSTA AUKKO

 

Heimo The Wildman valitsi leirinsä oikein, siksi Heimo saa palasen vanhasta vihollisestaan. MUSTA AUKKO palkitsee lojaaliudesta!

Mikko Maestro on tehnyt jokaisen valintansa väärin nuoren ikänsä aikana. Siksi Mikko ”Klassikko” on ENTINEN mestari.

Talvisota X:ssä miehet kohtasivat viimeksi. 16. Maaliskuuta Wrestling Show Live!:ssä näiden kahden välinen saaga saavuttaa kliimaksinsa. Sinäkin pääset mukaan ostamalla lipun tiketistä.

Olkaa hyvät!

MUSTA AUKKO MUSTA AUKKO MUSTA AUKKO MUSTA AUKKO MUSTA AUKKO MUSTA AUKKO MUSTA AUKKO

 

Tammisen Tonilla oli paljon mielen päällä helmikuun Wrestling Show Live!:ssä. Tämä itse itseään lahjakkaimmaksi, atleettisimmaksi ja työteliäimmäksi tituleeraava nuori tähti vaati itselleen arvoista vastusta, kun Polar Pekko keskeytti hänet.

Viime SISU8-turnauksen finalisti Pekko ei pelkää vastata haasteisiin ja on aina valmis todistamaan taitonsa koko painikansan edessä. Tammisen Toni ei kuitenkaan ole yllätettävissä, ja hän pääsikin nujertamaan Pekon maihin vyön alle kohdistetulla potkulla.

Molemmat pääsivät selvästi toistensa nahan alle ja nyt saimme virallistettua miesten välisen ottelun tulevaan tapahtumaan. Selvää on, että molemmilla näillä herroilla on kirkas painitulevaisuus edessä, mutta kumpi ottaa tästä koitoksesta sen tärkeän askeleen kohti suomalaisen painikastin kärkeä?

 

Mustan Aukon käskynhaltija Perkules on valinnut tuhovoimaiselle sotakoneelleen Pyöveli Petroville maaliskuun Wrestling Show Live!en vastustajaksi Stark Adderin.

Vili Raadon kantaman mestaruusvyön ensimmäinen hallitsija Adder ammentaa mystisiä itämaisia oppeja ja alkukantaista raivoa yhdistettynä huippuunsa viritettyyn tekniikkaan. Petrov taas on järkälemäinen, lähes kaksimetrinen hirviö, joka silkalla voimallaan sysää vastustajat pois tieltään.

Vastakkainasettelu on kutkuttava, mutta vielä jännittävämmäksi tilanteen tekee kysymys siitä, miksi Perkules valitsi juuri Adderin Mustaa Aukkoa vastaan? Vastustajia olisi helpommastakin päästä, ellei tässä ole taustalla nyt jotain aivan muuta…

MUSTA AUKKO MUSTA AUKKO MUSTA AUKKO MUSTA AUKKO

 

MUSTAN AUKON voimasta tullaan kertomaan vielä vuosikymmeniä jälkipolville. Yhtenä monumentaalisena virstanpylväänä tullaan muistamaan, kun Viktor Tykki ja The San kohtasivat ja päihittivät Patrik Miedon sekä Teuvon Wrestling Show Live!ssä.

Missä sinä olit kun Suomi voitti MM-kultaa 2011? Missä sinä olit kun Berliinin muuri sortui 1989? Älä missaa seuraavaa suurtapahtumaa kun MUSTA AUKKO todistaa jälleen ylivertaisuutensa katsojien silmien alla 2019.

MUSTA AUKKO MUSTA AUKKO MUSTA AUKKO MUSTA AUKKO.

 

Suomipainin messiaan, Salomon Stridin, uusi opetuslapsi Sepi tulee jättämään entisen nimensä taakseen Wrestling Show Live!ssä. Petettyään entisen joukkuetoverinsa tammikuussa Sepi on antautunut suuremman voiman valtaan kunnian ja menestyksen toivossa.

Messiaansa kädestä hänen on uudesti synnyttävä, tuhkasta tuulen lailla ponnistettava.