17.10.2020 FCF Wrestling: Showpainia!

Kahdeksan kuukauden tauon jälkeen FCF Wrestling palaa pressaan! Näe kotimaisen showpainin kirkkaimmat tähdet ja nauti kaksituntisesta mahtavan liveviihteen parissa.


FCF Wrestling: Showpainia!
Lauantaina 17.10.2020
Ovet auki kello 19.00
Showtime kello 20.00
Tapahtuman kesto noin kaksi tuntia

Pressa Forum
Eteläinen Rautatiekatu 4, 00100 Helsinki

Asiakkailta peritään security fee (3€, sisältää narikan)
Tapahtumassa on anniskelualue

Liput ennakkoon Livetosta 9,99€, ovelta 15€ (mikäli jäljellä)

Kaikille lipun ostaneille lähetetään tallenne tapahtumasta!


Showpainia! -tapahtumassa Reimi lyöttäytyy yhteen sekä Sonjayn että uusien kasvojen kanssa ja lähtee mittelöön Uutta Dynastiaa vastaan! Millainen kokoonpano Reimillä on takanaan, ja onko heistä lopulta Dynastian kaatajiksi?


Salaperäinen ja synkkä hahmo nimeltä Koura langettaa jälleen uhkaavan varjon FCF:n ylle, sillä hän/se kohtaa vuoden tauon jälkeen kehässä Polar Pekon yksilöottelun merkeissä. Mitkä pimeät voimat Kouraa oikein liikuttavat, ja voiko Pekko selviytyä taistosta voittajana?


Eesti Expressillä on Salomon Stridin ja Septimuksen kanssa takanaan lähes puolentoista vuoden yhteinen historia, jota ovat sävyttäneet solvaukset, ruhjeet ja mustelmat. Nyt Showpainia!-tapahtumassa Kert Kukk ja Septimus asetetaan ensi kertaa yksilöinä vastakkain nuorten lupausten mittelöön, joka on samalla kummankin ensimmäinen pääottelu koskaan. Kykeneekö Septimus näyttämään olevansa Dynastian jäsenyyden arvoinen vai viekö Kert suuren voiton?