2.12.2017 Talvisota XII

Teatteri Forum
Yrjönkatu 31, 00100 Helsinki

Ovet auki 17:00
Showtime 18:00
Tapahtuman kesto n.3h

FCF Wrestlingin vuosittainen Talvisota järjestetään  kahdennentoista kerran joulukuussa 2017 Teatteri Forumissa, Helsingin keskustassa.

Liput Ticketmasterista!

 

FCF:n hallitseva mestari Juhana ”King Kong” Karhula puolustaa titteliään niin ikään mestaruuttaan puolustavaa, Valhalla Nordic Championia ”The Rebel” StarBuckia vastaan illan pääottelussa. Luvassa on ehkä kenties koko suomalaisen showpainihistorian tärkein kohtaaminen, kun nämä kaksi alfaurosta ottavat yhteen. Voiko FCF olla enää entisensä tämän taistelun tuoksinnan laannuttua?

 

Jo aiemmin nokikkain olleet Shemeikka ja Möykky saavat tukijoukkoja taisteluunsa. Möykyn kulmaan asettuu Mustan Aukon toinen jäsen Pyöveli Petrov, ja ruotsista Shemeikkaa avustamaan saapuu syyskuussa säväyttänyt Timmy Force! Shemeikka ja Möykky ovat olleet koulutuseränsä jälkeen jatkuvasti kilpasilla, kun Möykky lanasi Shemeikan liittyen samalla synkän Mustan Aukon jäseneksi viime Talvisodassa. Nyt Shemeikalla on mahdollisuus maksaa potut pottuina, kun kulmassa on entinen Valhalla Nordic mestaruuden ykköshaastaja ja STHLM Wrestlingin mestari Timmy Force! Tästä matsista ei tule vauhtia puuttumaan.

 

Naistenpaini tekee Talvisodassa paluun FCF:n kehiin kun veteraanipainija Jessica Love ottaa yhteen suomipainin kultaisen tulevaisuuden, Regina Rosendahlin kanssa. Talvisodassa kuulemma tytötkin leikkii rajusti.

 

Talvisodassa nähdään myös nuori Tammisen Toni vastaan konkaroitunut kehäveteraani Stark Adder. FCF:n toimitusjohtajan Leo Lemmetyn suojatti Tamminen otti Adderista lokakuun Wrestling Show Live!:ssä yllätysvoiton, tosin monien mielestä epäreilusti Lemmetyn häiritessä Adderia otelun loppuhetkillä. Adder on kunnioitettuna veteraanina kokenut nöyryytyksen toisensa perään Lemmetyn ja Tammisen piinaamana ja hakeekin Talvisodassa lopullista revanssia pahantahtoisesta kaksikosta.

 

SISU8-turnauksessa Stridin eliminoinut Make Smooth eteni turnauksen välieriin, mutta joutui maksamaan siitä suuren hinnan. Entinen FCF:n mestari Salomon Strid teki nuoresta keravalaisesta nimittäin varoittavan esimerkin heti ottelun päätyttyä. Tuon jälkeen herrat ovat aiheuttaneet toisilleen otteluiden tappioita vuorotellen, viimeisenä esimerkkinä Smoothin häiritessä Salomonia tämän ottelussa Jami Aaltoa vastaan lokakuun Wrestling Show Live!:ssä. Tuon koitoksen jälkeen Make ei enää uskaltanut mennä väliin kun Strid jäi tekemään toista esimerkkiä juuri voiton napanneesta Jamista. Nyt Talvisodassa Make joutuu kohtaamaan pelkonsa Stidin yltiöväkivaltaa kohtaan kun herrat vihdoin astuvat kehään paljon odotetussa yksilöottelussa. Molempien miesten kehityskäyrä on nousujohteinen, mutta jommankumman pitää kävellä Teatteri Forumista ulos häviäjänä.

 

Talvisodan ottelukortin huipentaa ensimmäisen SISU8-turnauksen finaali. Ottelussa vastakkain Mikko Maestro sekä Vili Raato. Tästä matsista ei panosta puutu, sillä voittaja kirjoittaa tiensä historiankirjoihin ensimmäisenä SISU8 voittajana ikinä. Tämä ottelu ratkeaa siihen, kumpi haluaa voittoa enemmän. Siihen kumpi repii itsestään enemmän irti. Siihen, kumpi on sisukkaampi.

 

Talvisota XII
Teatteri Forum, Yrjönkatu 31, 00100 Helsinki
2.12.2017 klo 18.00, ovet klo 17:00
Ovella peritään narikkamaksu 3€
Tapahtumassa anniskelualue.
Liput saatavilla Ticketmasterista!