2.2.2019 Wrestling Show Live!

Teatteri Forum
Yrjönkatu 31, 00100 Helsinki

Ovet auki kello 17.00
Showtime kello 18.00
Tapahtuman kesto noin kaksi tuntia

Liput ennakkoon Ticketmasterista 19€ / 14€ + Palvelumaksu. Jos jäljellä, liput ovelta 25€ / 20€


Illan pääottelussa uusi FCF Wrestlingin mestari Mikko Maestro puolustaa titteliään ykköshaastajaa Vili Raatoa vastaan.

Mustan Aukon siivittämänä mestaruuden haastajalistan kärkeen hyökännyt Raato on kokenut räjähdysmäisen nousun viime vuosien aikana. Varsinkin viime vuonna mies kulki voitosta toiseen ja kruunasikin taipaleensa joulukuussa voittamalla arvostetun SISU8-turnauksen. Niin ikään historian ensimmäisen SISU8-turnauksen voitolla tähtiin ampaissut Maestro otti vihdoin voiton Talvisota XIII:ssä arkkivihollisestaan StarBuckista nauttien samalla silminnähden ansaitusta mestaruuskaudestaan täysin siemauksin.

Kaksi SISU8-turnauksen voittajaa kohtaavat toisensa, panoksena suomalaisen showpainin kirkkain palkinto. Jatkaako Maestro vahvasti alkanutta mestaruuskauttaan, vai saako Raato käytettyä Mustan Aukon voimaa hyväkseen viedäkseen kotiinsa ensimmäisen mestaruutensa?

Vihdoin ja viimein herrasmiehet Stark Adder ja H.C. Andersen pääsevät toistensa kurkkuihin käsiksi yksilöottelussa. Jo Talvisota XIII:ssä kohtaamiskurssilla olleet ottelijat päätyivät lopulta kolminotteluun Viggenin kanssa, jossa yllättäen Andersen vei voittosuorituksen Viggenistä aivan Adderin nenän edestä.

Nyt vuoden ensimmäisessä Wrestling Show Live!:ssä miesten tiet vihdoin risteävät, nyt ratkaistaan lopullisesti paremmuus näiden kahden välillä. Kumpi on vahvempaa, Stark Adderin Kungfu vai Andersenin kieroilu?

Wrestling Show Live!:ssä Shemeikkaa odottaa hänen uransa massiivisin haaste, kun hän saa vastaansa Norjan jättiläiskarhu Björn Semin. Otteluissaan Viktor Tykkiä vastaan Shemeikka on osoittanut, että hänen tekniikka ja nopeus riittävät isommankin vastustajan kaatoon, mutta miten Karjalan aave selviytyy, kun kehän toiselle puolen asettuu 195 senttinen ja 130 kiloinen pahansisuinen järkäle.

Ottelun lähtökohdat ovat mitä selkeimmät. Sem hakee isoa voittoa FCF:ssä nousujohteisesta, tämän hetken kakkoshaastajasta Shemeikasta sementoiden iitsellensä varman paikan mestaruuden haastajalistalla. Shemeikka taas yrittää selvittää omaa päätään ja jatkaa voittojen tiellä painittuaan viimeaikoina identiteettinsä kanssa hurjan Talvisota XIII ottelunsa jälkeen. Mahdollisen voiton jälkeen Shemeikalla voi täysin hyvin olla seuraavana haasteena FCF Wrestlingin mestaruuden haastaminen.

Suomessakin käyneen Pohjoismaiden mestaruuden mestaruuskomitea on päättänyt Suomessa järjestettävästä ykköshaastajuusottelusta. FCF Wrestling mestaruuden #4 haastaja, Puolen Suomen Painija Ioni kohtaa suomalaisen showpainin värikkään veteraanin Johnny McMetalin. Ottelun voittajasta tulee siis Pohjoismaiden mestaruuden ykköshaastaja, ottelu käydään myöhemmin alkuvuodesta.

Ioni on tykinkuulan lailla räjähtänt painikehien kiistattomaksi lossauttajakuninkaaksi, matkallaan FCF:n haastajalistalle ukkoa on kaatunut jos jonkinmoista muunmuassa Talvisodassa päihitetty, entinen mestari Salomon Strid. Nyt vastaan asettuu ensimmäistä kertaa yksilöottelussa Ionin kohtaava Johnny McMetal, jolla on tilillääni sellaisia mittavia saavutuksia kuten FCF Wrestlingin mestaruus ja kaamea nälkä palata menestyksen tielle. Kumpi näistä yleisön suosikeista nappaa Pohjoismaiden mestaruuden ykköshaastajan paikan itselleen?

Tammikuun Sideshowssa joukkuetoverilleen Kekelle selkänsä kääntänyt Sepi on lyönyt hynttyyt yhteen suomipainin Messiaan, Salomon Stridin kanssa. Messiaan uutena opetuslapsena Sepillä on mahdollisuus todistaa taitonsa joukkueottelussa jossa häntä ja Stridiä vastakkaisessa kulmassa on Wrestling Show Live!:ssä debyyttinsä tekevä, selkäänpuukotettu Keke.

Keke on joukkueotteluiden spesialisti, mutta nyt jäädessään ilman partneria joutui etsimään kuumeisesti Sepin korvaajaa. Niin ikään ilman partneria tällä hetkellä seikkaileva Kert Kukk on samasta koulutusryhmästä vauhtiin polkaissut Eestiläinen supertähti, jonka nopeita jalkoja tahdittaa vieläkin nopeampi suu. Keke pyysi apua ja Kert reippaana jätkänä vastasi kutsuun, onko tässä uuden kauniin ystävyyden alku? Jyrääkö Salomonin kokemus ja Sepin julmuus vai paukkuuko Keken clousslainit kovempaa?

Smooth & Stoned Connection, eli Make Smooth ja Jami Aalto, kävivät toimitusjohtaja Karhulan juttusilla vaatimassa helmikuun Wrestling Show Live!:een itsellensä ottelua. Kaverukset halusivat vaihteen vuoksi päästä näyttämään taitojansa yksilöotteluissa, sillä heidän joukkueottelut eivät ehkä ole menneet toivotulla tavalla viime aikoina. Karhula sai kun saikin aikaiseksi ottelun, sillä hän antoi Aallolle vastukseksi Suomen naispainin kärkinimen Regina Rosendahlin.

Tämä ei ehkä ollut se lopputulos, mitä Smooth & Stoned lähti reissultaan hakemaan, mutta ottelu on nyt virallinen. Millä aseilla Regina lähtee taistelemaan lennokasta Aaltoa vastaan? Pystyykö Aalto valmistautumaan tällaiseen otteluun täysin voimin? Mitä Make Smooth tästä kaikesta tuumaa?