20.10.2018 Wrestling Show Live!

FCF Wrestling esittää: Wrestling Show Live! Kaksituntinen pläjäys draamaa ja toimintaa Helsingin ydinkeskustassa Teatteri Forumissa!

Teatteri Forum
Yrjönkatu 31, 00100 Helsinki

Ovet auki kello 17.00
Showtime kello 18.00
Tapahtuman kesto noin kaksi tuntia

Liput Ticketmasterista!

Viikon päästä lauantaina tehdään historiaa, kun Suomipainin kaikkien aikojen suurin Rumble valtaa Teatteri Forumin!

Rumble-ottelumuodossa kaksi painijaa aloittaa taistelun ja minuutin välein kehään astelee uusi osallistuja. Ainoa tapa eliminoida vastustaja on saada pudotettua hänet yläköyden yli siten, että hänen molemmat jalat koskettavat maata.

Tässä ottelussa mikä vaan on mahdollista! Näemmekö kenties vanhojen konkareiden paluita painikehään? Tekeekö joku nuori lupaus jymy-yllätyksen ja vie voiton? Kuinka monta osallistujaa otteluun tuleekaan?

Yksi asia on varmaa; jokainen painija tulee antamaan kaikkensa, sillä voittaja haastaa hallitsevan FCF:n mestarin, Starbuckin, vuoden isoimmassa showpainitapahtumassa, Talvisota XIII:ssä 1. joulukuuta 2018.

 

Tämän vuoden Sisu8-turnaus etenee lokakuun Wrestling Show Live!ssä semifinaaleihin, jossa toinen pari on Polar Pekko vs Viktor Tykki.

Polar-Pekko on ehtinyt lyhyestä urastaan huolimatta tekemään jo todella ison vaikutuksen niin yleisön, kuin vastustajiensakin edessä. Tästä hyvänä esimerkkinä on hänen voittonsa Sisu8-turnauksen ensimmäisellä kierroksella Jami Aaltoa vastaan. Tämä FCF:n yksi uusimmista nousevista tähdistä on nopeasti löytänyt omat vahvuutensa kehässä ja tuo semifinaaleihin varmasti paljon räjähtävää toimintaa.

Pekkoa vastaan asettuu jo Painikansalle tuttu Mustan Aukon tuhokone, Viktor Tykki. Tykki on tästä kaksikosta kokeneempi ja on ehtinyt kerätä jo paljon isoja voittoja vyön alle. Yhdessä Mustan Aukon kanssa Tykki on ollut pysäyttämätön eikä varmasti tule päästämään Pekkoa helpolla tässä ottelussa.

Jatkaako Pekko kirkasta tähdenlentoaan vai koituuko Tykki liian suureksi haasteeksi Mustan Aukon nielastaessaan jälleen yksi uusi uhri? Kumpi näistä nuorista lupauksista etenee Talvisota XIII:ssä käytävään Sisu8-finaaliin? Tämä ja paljon muuta ratkaistaan 20.10.2018 käytävässä Wrestling Show Live!:ssä Teatteri Forumissa.

 

Sisu8-turnauksen toinen finalisti ratkaistaan kaksikosta Vili Raato vs Shemeikka.

Turnauksen alkukierroksella nähtiin todellinen yllätys, kun Vili Raato paljastui Mustan Aukon uudeksi jäseneksi. Tämä viime vuoden Sisu8-finalisti on turnauksen kokenein painija ja nyt Mustan Aukon ollesaan hänen tukenaan, Raato on yksi selvistä ennakkosuosikeista voittajaksi.

Tästä huolimatta, jos joku tuntee Mustan Aukon kepposet, se on Shemeikka. Hyvässä vireessä oleva Karjalan Aave on tottunut astumaan kehään altavastaajan roolissa eikä varmasti anna Mustan Aukon tunkeutua hänen nahan alle.

Eteneekö Raato toista kertaa peräkkäin Sisu8-finaaliin vai näyttääkö sairaannopea Shemeikka mistä todelliset Aaveet on tehty? Toinen näistä tähdistä nähdään TalvisotaXII:ssä Sisu8-finaalissa, mutta kumpi? Tämä ja paljon muuta selviää 20.10.2018 käytävässä Wrestling Show Live!:ssä Teatteri Forumissa.

 

Lokakuun Wrestling Show Live! tulee olemaan monella tapaa historiallinen tapahtuma, sillä lauantaina nähdään myös kaksi suomipainin kokenutta konkaria joukkueottelussa!

Noin 15 vuotta sitten käytiin kaikkien aikojen ensimmäinen suomalaisen showpainipromootion järjestämä ottelu ja siinä toisessa kulmauksessa olivat joukkueena Stark Adder ja Johnny McMetal. Nyt nämä kaksi kehäveteraania lyövät hanskat jälleen kerran yhteen ja aikovat todistaa kokemuksen syvällä rintaäänellä, että he ovat vieläkin kehän kuninkaita.

Konkareita vastaan asettuu hieman oudolla tavalla häiriintynyt H.C. Andersen ja hänen omien sanojensa mukaan ”Ruotsin pornoin painija” Stanisław Van Dobroniak. Andersen on tunnettu yhteistyöstään ruotsalaisten painijoiden kanssa ja nyt hän tuo Suomen painikehissä ennennäkemättömän Stanislavin kaverikseen. Se, miten nämä kaksi herrasmiestä tulevat keskenään toimeen, jää nähtäväksi.

Millaisen joukkueen liki 30 vuotta suomalaista showpainikokemusta saakaan aikaan? Saako Andersenin käyttäytyminen jopa veteraanien päät sekaisin? Millainen veijari Stanislav on? Näihin ja kaikkiin muihin kiperiin kysymyksiin saat vastauksen, kun hoidat itsellesi liput Ticketmasterista ja saavut tänä lauantaina Teatteri Forumiin!