24.3.2018 Wrestling Show Live!

Suomalainen showpainiorganisaatio FCF Wrestling pistää uuden vaihteen silmään kun 24.3. Pressassa järjestetään ensimmäinen myöhäisillan tapahtuma Wrestling Show Live!

Luvassa on jälleen tuttu täyslaidallinen toinen toistaan tiukempia matseja, urheita sankareita ja viheliäitä pahiksia. Unohtamatta tietenkään parasta liveviihdetä mitä Suomesta löytyy. Tule kanssamme kokemaan unohtumaton ilta Helsingin keskustassa.

Pressa
Eteläinen rautatiekatu 4, 00100 Helsinki

Ovet auki 21:30
Showtime 22:00
Tapahtuman kesto n.2h

Liput Tiketistä!

 

Helmikuun Wrestling Show Live!:ssä FCF:n mestari ”The Rebel” StarBuck antoi Mikko Maestrolle haasteen: Jos Mikko onnistuu päihittämään mestarin valitseman vastustajan, pääsisi hän osallistumaan illan pääotteluun jossa ratkaistaan FCF:n mestaruuden ykköshaastaja toukokuun tapahtumaan.

Mestarin välikädeksi Maestron kurittamiseen ilmoittautuu norjalainen mörssäri Bjørn Sem. Tämä kaksimetrinen, 130 kiloinen järkäle on terrorisoinut euroopan ja maailman painikehiä jo yli 16 vuotta. Suomessa aiemminkin useita kertoja vieraillut Sem onkin yksiä Euroopan arvostetuimpia ja pelätyimpiä vastustajia. Maestrolla on todellakin pitkä iltapuhde edessä, jos hän edes haluaa haistella ykköshaastajuutta illan päätteeksi.

 

Illan pääottelussa onkin sitten vähän enemmän muuttujia. Alunperin kolminotteluna Stark Adderin, Salomon Stridin ja Vili Raadon ilmoitettu ottelu saattaakin saada neljännen osallistujan Mikko Maestron jos tämä onnistuu voittaa ottelunsa Bjørn Semiä vastaan aiemmin samana iltana.

Ottelussahan on luonnollisesti niin sanotusti kaikki pelissä, eli voittaja menee suoraan toukokuun Wrestling Show Live! Omegan pääotteluun haastamaan ”The Rebel” StarBuckia hänen FCF:n mestaruudesta.

Jokainen mies tässä pääottelussa on kunnostautunut suomalaisen showpainin veteraani. Salomon Strid ja Vili Raato ovat valmistuneet samasta koulutuserästä yli 6 vuotta sitten ja ovat niittäneet mainetta ja menestystä niin yksilö- kuin joukkueottelijoinakin. Stark Adder on taas konkari, joka ei juuri esittelyjä kaipaa, onhan kyseessä kuitenkin FCF:n ensimmäinen mestari ja koko takahuoneen esikuva, soturi jonka veri on metallia, painija jonka sanavarastoon luovuttaminen ei yksinkertaisesti mahdu.

 

Helmikuun Wrestling Show Live!:ssä Murskaaja Mietoa vastaan vakuuttavasti otellut Viggen palaa Suomeen ottaakseen ottelun voittoputkessa liitävää Shemeikkaa vastaan. Ruotsalainen voimapesä Viggen vakuutti FCF:n toimitusjohtajan Leo Lemmetyn nopeudellaan ja ketteryydellään, joten jatkuvasti ulkomaalaista talenttia skouttaava Leo päätti tuoda Viggenin takaisin lisää näyttöjä antamaan.

Shemeikka on taasen parhaillaan hurjassa vireessä. Viimeiset neljä ottelua tappiotta paininut naamiomies on näyttänyt kyntensä kerta toisensa jälkeen paljon isompia vastustajia vastaan. Nyt vastaan asettuva Viggen on harvoja painijoita Euroopassa, joka pystyy vastaamaan Shemeikan nopeuteen, sekä dominoimaan voimallaan. Myöhäisillan Wrestling Show Live!:ssä nähdään mielenkiintoinen kohtaaminen, jossa Shemeikka voi vahvistaa asemiaan potentiaalisena mestaruuslistan haastajana. Viggen niin ikään hakee jalansijaa yhdessä Euroopan kovimmista promootioista ja voitto Shemeikasta veisi miestä varmasti eteenpäin Suomen painikehissä.

 

Mustan Aukon mysteeriseksi takapiruksi paljastui helmikuussa paluun tehnyt Perkules. Ryhmän entisen johtajan Herra Tapaturman seremonioitta pihalle viskannut Musta Aukko hakee nyt päänahkoja uuden hallinnon alaisena. Perkules on luvannut johdattaa superlahjakkuuden Viktor ”Möykky” Tykin sekä Pyöveli Petrovin uusi ulottuvuuksiin.

Smooth & Stoned Connection, eli Make Smooth ja Jami Aalto saavat ensimmäisen maistiaisen uudesta Mustasta aukosta. Musta Aukko on selvästi uudella asenteella liikenteessä, josta kielii jo viime tapahtumassa Shemeikalta viedyn naamion symbolinen arvo: Musta Aukko ei ota vankeja, Musta Aukko ei neuvottele. Smooth & Stonedilla tulee olemaan täysi työ yrittäessään kaataa tätä hirmukaksikkoa.

 

Nahkansa luonut Regina Rosendahl nähtiin viime tapahtumassa läksyttämässä Jessica Lovea Reginan Vankien kanssa, nyt myöhäisillan Wrestling Show Live!:ssä Jessicalla on mahdollisuus maksaa potut pottuina 6-henkilön joukkueottelussa. Jessica on värvännyt joukkuetovereikseen entisen FCF:n mestarin Johnny McMetalin sekä toisen muskeli-masa Isku-Joken.

Viimeksi puntit olivat epätasaisesti, kun Vangit kävivät raukkamaisesti Jessican kimppuun joukolla. Nyt pelikenttä on tasan, ja ryminä voi alkaa. Jääkuningatar vankeineen vs. Jessican Super-Awesome-80’s, mullets & Muscles-joukkue.