25.5.2019 Omega

Omega tuo showpainin jälleen perinteikkääseen Teatteri Foorumiin Helsingin ydikeskustaan. Showpainikauden 2018-2019 päättävän Omegan kolmetuntisessa spektaakkelissa nähdään toinen toistaan kovempia otteluita ja viihdettä. Illan kruunaa suomalaisen showpainihistorian suurin ottelu, kun Musta Aukko ja Team FCF painivat skenen herruudesta 5 vs. 5 eliminaatio-ottelussa.

Omega
Teatteri Forum
Yrjönkatu 31, 00100 Helsinki
Ovet auki kello 17.00
Showtime kello 18.00
Tapahtuman kesto noin kolme tuntia

Liput ennakkoon Ticketmasterista: 22,50€ / 16,50€.


Omegassa otellaan Suomipainin historian suurin ottelu, kun Musta Aukko ja FCF painivat skenen herruudesta 5 vs. 5 eliminaatio-ottelussa. Tämä tapahtuu vain kerran elämässä! Musta Aukko, eli Vili Raato, Viktor Tykki, Heimo Ukonselkä, The San sekä Pyöveli yhdessä Mahtavan Perkuleksen kanssa kohtaavat Team FCF:n, eli Shemeikan, Mikko Maestron, Ionin, Jessica Loven ja Stark Adderin Juhana ”King Kong” Karhulan avustuksella.
Toukokuussa päätetään kenen auringon alla Suomessa painitaan tulevaisuudessa!


Make Smoothin ja Jami Aallon muodostama Smooth & Stoned Connection on Suomipainin ykkösjoukkue. Omegassa he kohtaavat Regina Rosendahlin ja tämän vangit!
Miesten välit ja usko tulevaan on kauden aikana rakoillut eikä asiaan auttanut kieroja pelejään pelaava Regina Rosendahl. Jääkuningattaren ja hänen vankiensa tempaus irrottaa Aallon hartaudella kasvattamia rastoja sai Smoothin ja Aallon viimein palaamaan yhteen. Reginaa ei ole selätetty tai saatu luovuttamaan yli puoleentoista vuoteen. Pystyykö siihen Suomen joukkueskenen elävät legendat?


Teatteri Forum toimii näyttämönä useammallekin joukkueottelulle 25. toukokuuta. Kovassa nosteessa oleva Estonia Boyz, joka koostuu Kert Kukkista ja Mike Nomadista kohtaa Suomipainin messiian Salomon Stridin sekä hänen oppipoikansa, nykyiseltä nimeltään Septimus, perinteisessä Tag -ottelussa! Älä missaa tätä kahden titaanijoukkueen kohtaamista vaan hanki lippusi nyt!


Voi voih! Kelmeistä katalimmat, eli H.C. Andersenin johtama Liiga, saapuu Omegaan! Andersenin letkassa mukana loikkivat kuristusjunantuomat Stanisław Van Dobroniak sekä ketku hipsuttaja The Strangler. TOOT TOOT! Vaikka nämä ryökäleet vaikuttavat omituisilta, niin ei huolta! Sankarimme, ”Suomen Parhaaksi Joukkueeksi” itsensä julistaneet Jake Luupää ja Teuvo, ovat myös melkoisia vekkuleita! Ja kun porkkanana nakkikeittoon lisätään vielä Keke, niin johan alkaa kuola valumaan!


Meillä on ilo ilmoittaa, että ”The Supreme Swede” Steinbolt saapuu Omegaan! Göteborgista punnertava, 191cm pitkä ja 106kg painava, Steinbolt on kantanut mestaruuksia lähes kaikissa Pohjoismaissa ja kuuluukin pohjoisen showpainin kirkkaimpiin kärkinimiin. Nyt ”The Supreme Swede” raivaa tiensä Suomeen ja suoraan kehään Polar Pekon kanssa! Pekko on nuoren uransa aikana noussut raketin lailla painikansan suosioon ja raivasi tiensä jopa SISU8 -finaaliin, mutta riittääkö se pitkän linjan ruotsalaispainijaa vastaan?


Nyt on paininystäville tarjolla oikea herkkupala, kun Rauman oma poika Tammisen Toni saa vastaansa länsinaapurin sähköisimmän miehen, Viggenin! Talvisodan karvaan tappion jälkeen tämä Ruotsin karismaattisin painija on tulossa aivan uudella pöhinällä hakemaan päänahkoja, mutta onko hän valmis kohtaamaan Suomen lahjakkaimman, atleettisimman ja työteliäimmän painijan?

Liput Omegaan löydät Ticketmasterista!