3.2.2018 Wrestling Show Live!

 

Nightclub Pressa toimii jälleen näyttämönä FCF Wrestlingin vuoden ensimmäiselle tapahtumalle. Talvisodan pölyjen laskeuduttua uusi mestari ”The Rebel” StarBuck hallitsee kuningaskuntaansa rautaisella nyrkillä, Miltä FCF näyttää miehen ikeen alla?

Wrestling Show Live!
Ovet auki 16.00 Showtime 17.00. Tapahtuman kesto n. 2h.
Nightclub Pressa, Eteläinen Rautatiekatu 4, 00100 HELSINKI
Liput ennakkoon Tiketistä 11,50€ / 16,50€ ovelta 15€ / 20€
suositusikäraja 12, alaikäiset sisään vain valvojan seurassa. Alueella anniskelu.

 

FCF Mestari ”The Rebel” StarBuck tulee pitämään Wrestling Show Live!:ssä puheenvuoron FCF:n nykytilanteesta ja tulevaisuudesta. Painikansa sekä FCF:n rosteri odottavat varmasti pidätetyin henkäyksin kun suomipainin kiistaton ykkösnimi avaa sanaisen arkkunsa.

 

Tapahtuman pääottelussa nähdään Puolen Suomen Painija Ioni vastaan hänen kieroutunut ja sadistinen ex-joukkuetoveri H.C. Andersen hardcore-ottelussa. Hardcore säännöin käytävässä ottelussa vain selätykset ja luovutukset lasketaan, kun nämä kaksi ottelijaa käyttävät kaikkia keinoja päästääkseen voitolle.

Miesten kaunan juuret yltävät kauas, lakipisteensä se löysi 2017 lokakuussa kun hävityn ottelun jälkeen Andersen ja Liigan kolmas jäsen Strangler erottivat Ionin joukkueestaan napakalla tuoliniskulla tämän päähän. Onko tämän jälkeen suosionsa rakettimaisesta noususta nauttineesta Ionista päihittämään ovela Andersen miesten ensimmäisessä kohtaamisessa? Miten Andersen aikoo neutralisoida Ionin Ionikanuuna-lopetusliikkeen? Mitä kaikkea miehet keksivät toistensa päänmenoksi, kun sääntöjä ei ole ja kaikki on sallittua?

 

Wrestling Show Live!:ssä nähdään myös Talvisota XII:n uusintaottelu Jessica Love vastaan Regina Rosendahl. Talvisodassa ystävällismielinen ottelu sai synkän käänteen, kun tappion toisensa perään kärsinyt, turhautunut Regina otti oikeuden omiin käsiinsä ja kävi raukkamaisesti Jessican kimppuun ottelu päätyttyä. Lopulta Jessica löysi itsensä kehäköysiin sidottuna kun Regina jakoi julmia potkuja tämän rintakehään lopettaen hyökkäyksen järkyttävään ja vaaralliseen potkuun suojautumiskyvyttömän Jessican päähän.

Miten Reginan turhautumisen purkautuminen näkyy uusintaottelussa? Aikooko Jessica maksaa potut pottuina vai pysyykö sateenkaariprinsessan pää kylmänä? Mitä Reginan mystinen hiljaiselo Talvisodan jälkeen oikein meinaa? Ratkaisut mysteereihin selviää 03.02. Pressassa.

 

Helmikuun 3. päivä nähdään myös järisyttävä joukkueottelu! Historian ensimmäinen SISU-8 voittaja Mikko Maestro saa joukkuetoverikseen FCF mestaruuden haastajalistan kakkosen Stark Adderin. Vastaansa kaksikko saa niin ikään haastajalistalla majailevat, ykkös- ja kolmoshaastajat Salomon Strid ja Vili Raato.

Eeppinen joukkueottelu vaikuttaa varmasti haastajalistan kokoonpanoon jatkossa, tässä ottelussa voi hyvinkin ratketa mestaruuden seuraava haastaja eikä näillä kunnianhimoisilla painijoilla varmasti jää tilanne käyttämättä.

 

Wrestling Show Live!:ssä FCF debyyttinsä tekee periruotsalainen Viggen Tukholmasta. Jo useamman vuoden Sthlm Wrestlingissä paininut voimapesä saapuu hyiseen Helsinkiin kohtaamaan FCF Wrestlingin oman suplex-koneen Patrik ”Murskaaja” Miedon.

Kumman maastaveto-takavyöheitto onkaan järisyttävämpi? Kumpi onkaan väkevämpi kehäotteissaan? Saako Lahden Muskeli-Masa hyvän alun painivuodelle 2018 vai kaatuuko suomalaisen haaveet vahvan ja nopean ruotsalaisen käsittelyssä?

 

Talvisota XII:ssä voitokkaana joukkueottelussa otellut Shemeikka ottaa jälleen yhteen arkkivihollisensa, Möykyn kanssa. Tämä jo moderniksi klassikoksi muodostunut taistelupari on ollut toistensa kurkuissa kiinni jo vuoden päivät, eikä loppua vihanpidolle ole näkymässä aivan lähimain.

Möykyn joukkueessa Mustassa Aukossa on myös vallinnut sen peruksia järisyttävä turbulenssi, kun Mustan Aukon johtaja, Herra Tapaturma on loistanut viimeaikoina poissaolollaan, jättäen Möykyn ja Pyöveli Petrovin taistelemaan itsekseen. Viimeksi, pitkästä aikaa Talvisodassa nähty Tapaturma oli jopa haitaksi joukkueelleen, ollen osallisena näiden tappioon Shemeikkaa ja Timmy Forcea vastaan.

Möykky onkin syyttänyt Tapaturmaa Mustan Aukon heikosta menestyksestä, ja on muun muassa maininnut ettei ”Tapaturma ole ainoa, joka antaa käskyjä Mustassa Aukossa” Mitä tämä oikein tarkoittaakaan? Se selviää varmasti helmikuun 3. Nightclub Pressassa.

 

Viimeisenä tapahtumaan julkistetaan debytanttien ottelu! Joukkuepainissa kunnostautuneet Smooth & Stoned Connection, eli Make Smooth ja Jami Aalto saavat vastaansa ensimmäisen ottelunsa painivat EstoniaboyZ, eli Kert Kukk ja Mike Nomad.

Wrestling Show Live!
Ovet auki 16.00 Showtime 17.00. Tapahtuman kesto n. 2h.
Nightclub Pressa, Eteläinen Rautatiekatu 4, 00100 HELSINKI
Liput ennakkoon Tiketistä 11,50€ / 16,50€ ovelta 15€ / 20€
suositusikäraja 12, alaikäiset sisään vain valvojan seurassa. Alueella anniskelu.