3.8.2019 Wrestling Show Live!

Teatteri Forum
Yrjönkatu 31, 00100 Helsinki

Ovet auki kello 17.00
Showtime kello 18.00
Tapahtuman kesto noin kaksi tuntia

Tapahtumassa on anniskelualue

Liput ennakkoon Ticketmasterista 14€/19€, ovelta 20€/25€ (mikäli jäljellä)


Historian kolmas Sisu8-turnaus käynnistyy jälleen elokuun Wrestling Show Livessä! Kahdeksan nuorta ja nälkäistä painijaa astelevat eliminaatioturnaukseen tavoitteenaan arvokas Sisu8-pokaali.


Polar Pekko ja The SAN kohtaavat Sisu8-turnauksen ensimmäisellä kierroksella! Samasta koulutuserästä valmistuneet miehet olivat mukana turnauksessa myös viime vuonna, jolloin Polar Pekko raivasi tiensä aina finaaliin saakka, kun taas The San putosi pelistä jo ensimmäisellä kierroksella. Miten käy tällä kertaa?


Avauskierroksella kohtaavat myös turnauksen ensikertalaiset Regina Rosendahl sekä EZ Boyzin järkäle Mike Nomad. Tästä tulee mielenkiintoinen kamppailu!


Rauman oma moottoriturpa Toni Tamminen haastaa Sisu8:n ensimmäisellä kierroksella turnauksen debyyttinsä tekevän Reimin! Pystyykö historian ensimmäinen japanilainen Sisu8-osallistuja yllättämään vekkulin Tammisen?


Jami Aalto ja Viktor Tykki eivät ole toisilleen tuntemattomia painijoita. Tämä taistelupari on ollut nokat vastakkain useita kertoja FCF:n painikehässä. Elokuun tulevana lauantaina he astuvat jälleen kehään, tällä kertaa panoksena arvostetun Sisu8-turnauksen semifinaalipaikka.


Tulevan lauantain Wrestling Show Liven! pääottelussa on isot panokset, sillä Mikko Maestro haastaa hallitsevan Pohjoismaiden mestarin Salomon Stridin mestaruusotteluun! Kuinka käy, kun Strid laittaa ensimmäistä kertaa mestaruuden likoon 1-vastaan-1-ottelussa? Saako supersuosittu Maestro yllätettyä mestarin ja voitettua mestaruuden itselleen?


Mitä olisikaan Wrestling Show Live! ilman joukkueottelua? Viimeisenä, mutta ei suinkaan vähäisempänä, julkaisemme lauantaille vielä tällaisen huippuottelun!Shemeikka ja Ioni lyöttäytyvät joukkueeksi ja haastavat hallitsevan FCF:n mestarin Vili Raadon ja Heimo Ukonselän. Raadon ja Heimon yhteistyö on tuttua Mustan Aukon ajoilta, mutta miten toimii ihkauuden parivaljakon, Shemeikan ja Ionin, joukkue?


Liput elokuun Wrestling Show Liveen! Ticketmasterista!