5.10.2019 Wrestling Show Live!

Teatteri Forum
Yrjönkatu 31, 00100 Helsinki

Ovet auki kello 17.00
Showtime kello 18.00
Tapahtuman kesto noin kaksi tuntia

Tapahtumassa on anniskelualue

Liput ennakkoon Ticketmasterista 14€/19€, ovelta 20€/25€ (mikäli jäljellä)

Tapahtuman Facebook-sivut: https://www.facebook.com/events/713524595756914/


Katso oheiselta videolta, mistä asetelmista lähdemme Wrestling Show Liveen!

Olemme edenneet Sisu8-turnauksessa semifinaaleihin. Lokakuussa ratkeaa himoittu Sisu8-finaalipaikka. Turnauksen finaali käydään Talvisota XIV -tapahtumassa joulukuussa!

Vili Raato menetti elokuun Wrestling Show Livessä lopullisesti hermonsa vanhaan joukkuekaveriinsa Heimo Ukonselkään heidän hävittyään joukkueottelussa. Raato lähetti selvän viestin Heimolle napakalla potkulla päähän ottelun jälkeen. Veteraani Heimo haastoi tästä johtuen Raadon otteluun lokakuussa ja uhmasi Raatoa vielä laittamaan mestaruuden likoon. Raato otti haasteen vastaan ja näin ollen illan pääottelu on selvä.


Viime kaudella vielä joukkuetovereina toimineet Viktor Tykki ja The SAN ottavat toisistaan mittaa SISU8 -välierissä. Tykki päihitti Jami Aallon alkuerissä Mustan Aukon käskynhaltijan, Mahtavan Perkuleksen seuratessa toimintaa kehän laidalla. The SAN puolestaan selätti Polar Pekon saatuaan apua Toni Tammiselta, sekä manageriltaan Pandoralta. Nyt ylivertainen koko ja voima kohtaa ylivertaisen viekkauden ja hulluuden. 5.10. Teatteri Forumissa selviää kumman rahkeet vievät SISU8 -finaaliin Talvisodassa!


Elokuun Wrestling Show Live!:ssä Suomen painikansa sekä eritoten Mike Nomad kuulivat ensimmäistä kertaa ”Dynastia -säännöstä”, joka sallii kenen tahansa Dynastian jäsenen otella toisen sijasta. Tämä antoi Make Smoothin yllättää Nomad tämän kiinnittäessä huomiota Regina Rosendahliin ja viemään SISU8 -välierän paikka omalle joukkueelleen. Reimi taas yllätti elokuussa painifanit ja Toni Tammisen kestävyydeltään ja periksiantamattomuudellaan, kunnes onnistui tarttumaan tilaisuuteen ja selättämään tiensä tähän otteluun.


Entinen moninkertainen FCF:n mestari Valentine asteli kaikkien suureksi yllätykseksi elokuun Wrestling Show Livessä kehään ja keskeytti Juhana ”King Kong” Karhulan puheet. Valentine on nähty Suomen painikehissä viimeksi vuonna 2016, kun hän voitti Karhulan kaksi kertaa mestaruusottelussa ja vei FCF:n mestaruusvyön Ruotsiin, jättäen Suomen taaksensa. Yllätettyään elokuussa Karhulan potkulla vyön alle, moni jäi ihmettelemään, mitkä ovat tämän herran motiivit ja tavoitteet. Valentine on luvannut lokakuun Wrestling Show Livessä kertoa omin sanoin, miksi hän on palannut takaisin.


Tammisen Toni ja Polar Pekko ovat aiheuttaneet toisillensa harmia jo alkuvuodesta asti. Viimeinen silaus oli, kun elokuussa miehet estivät molempien Sisu8-turnauksessa etenemisen sekaantumalla toistensa otteluihin. Toimitusjohtaja Karhulan toimesta on nyt päätetty laittaa tämä häiriköinti päätökseen ja katsoa viimein kumpi on tästä parivaljakosta parempi. Talvisodan lähestyessä tässä on loistava mahdollisuus jommalle kummalle ottaa suuri voitto alle ja nostaa oma ura seuraavalle tasolle.


Wrestling Show Livessä nähdään tottakai myös joukkueotteluita! Pohjoismaiden mestari Salomon Strid ja hänen opetuslapsensa Septimus ovat jo näyttäneet mihin kaikkeen pystyvät joukkueena. Parivaljakko on selvästi löytänyt yhteisen sävelen ja jälki on sen mukaista. Heitä vastaan astuu yksi suomalaisen showpainin kokeneimmista konkareista, Stark Adder, sekä viime Sideshown pääottelussa vaikutuksen tehnyt Jake Luupää. Se, miten vahva kokemus ja rämäpäisyys toimii yhdessä, jää todistettavaksi lokakuussa!


Suomen kovin joukkuespesialisti Jami Aalto nappasi Shemeikan palopuheen jälkeen Sideshowssa näyttävän voiton Pyövelistä. Tästä innostuneena Jami päätti pyytää joukkueottelua uudelle unelmajoukkueelleen. Epäselväksi kuitenkin jäi, halusiko Shemeikka tätä ottelua? Vastustajat on kuitenkin päätetty! Suomen seksikkäin sokeritanko H.C. Andersen saapuu kuorruttamaan kylmimmätkin sydämmet. Parinaan kovin sanoin FCF:ää ja toimitusjohtaja Karhulaa kritisoinut Johnny Ryder McMetal. Ottelu on nyt julki! Nähtäväksi kuitenkin jää, jätetäänkö Jami toistamiseen yksin kehään. Muuttuuko Karjalan aave pelkäksi haaveeksi?


Wrestling Show Liven kortti on tämän ottelun myötä valmis; viimeisimmän tiedon mukaan Ioni kohtaa ensi lauantaina Dynastian! Dynastia-säännön ansiosta Regina Rosendahl ja Prinssi-Make ovat edenneet Sisu8-turnauksessa semifinaaleihin asti ja ovat aiheuttaneet harmia FCF:ssä heidän uuden liittoutumansa syntymästä asti. Viikon päästä heillä tulee kuitenkin olemaan kädet täynnä sillä Sisu8-turnauksen ja Reimin lisäksi heidän pitää samana iltana ylittää myös yksi iso oululainen este: Ioni. Miten tämä ottelu tulee vaikuttamaan Sisu8-turnaukseen? Kenet Dynastia-sääntö laittaa Ionin lopulta kohtaamaan?


Liput tapahtumaan myynnissä Ticketmasterista!