5.9.2020 Wrestling Show Live!

Wrestling Show Live! palaa takaisin!

Odotuksenne palkitaan – Uusi kausi, uusi venue, vanha kunnon FCF Wrestling!

FCF palaa kehään pitkän tauon jälkeen kunnon ryminällä, ja paininnälkäänsä nääntyviä faneja ruokitaan täysipainoisella show’lla lauantaina 5.9.2020 Valkoisessa Salissa, Helsingissä.

Tule kokemaan kaksituntinen toiminnantäyteinen ilta suomalaisen showpainin parissa ja hanki lippusi heti!


Wrestling Show Live!
Lauantaina 5.9.2020
Ovet auki kello 17.00
Showtime kello 18.00
Tapahtuman kesto noin kaksi tuntia

Valkoinen Sali
Aleksanterinkatu 16-18, 00170 Helsinki

Tapahtumassa on anniskelualue
Asiakkailta peritään security fee (3,5€, sisältää narikan)

Liput ennakkoon Livetosta 14,90/19,90€, ovelta 20/25€ (mikäli jäljellä)
Kaikille lipun ostaneille lähetetään sähköpostitse videotaltiointi Wrestling Show Livestä selostuksen kera. Nyt voit siis tukea toimintaamme ja katsoa Suomen parasta liveviihdettä vaikka kotisohvaltasi käsin!


Tulevassa Wrestling Show Live!ssä toimitusjohtajamme Juhana Karhula paljastaa mestaruuden ykköshaastajan! Kuka saa kunnian otella Suomen painivaltiaan tittelistä? Potentiaalisia yksilöitä tietenkin riittää ja kaikkien silmissä kiiluu mestaruudenhimo. Kutkutus alkakoon!


Shemeikka ja Valentine ottavat toisistaan uudelleen mittaa illan pääottelussa! Tunnelma oli vähintäänkin kireä, kun Juhana “King Kong” Karhula asetti kovat ehdot häviäjälle, ja vaakalaudalla on oikeus painia FCF:ssä. Kuka lähtee kaupungista lopullisesti, ja kuka selviytyy koettelemuksesta voittajana? Ole sinäkin paikalla todistamassa tätä dramaattista revanssia!


Syyskuun Wrestling Show Live!:ssä on luvassa tiukkaakin tiukempi kolminottelu, jossa Tammisen Toni ja The San astuvat kehään Pohjoismaiden-mestari Stark Adderin kanssa. Ristiriitaisia tunteita uudelleenbrändäyksellään herättäneen Rauman Soinnun jäsenet havittelevat siis tuota arvokasta titteliä, mutta millaista dynamiikkaa tällaiselta asetelmalta voidaan odottaa? Kykeneekö Stark Adder puolustamaan mestaruuttaan? Yltääkö mestaruusvyö kahden painijan ympäri – voiko niin edes sääntöjen mukaan tehdä – vai tuleeko Rauman Soinnusta välittömästi Rauman Riitasointu?
Joka tapauksessa Valkoisen Salin ikkunat tulevat helisemään, kun tämä kolmoisuhka käynnistyy.


Tyystin erilaiset maailmat törmäävät, ehkä kohtalokkaastikin, kun “isä, poika ja paha äitipuoli” saavat eteensä FCF:n viattomamman kolmikon. Regina Rosendahl, Salomon Strid ja Septimus ovat Uutena Dynastiana osoittautuneet suorastaan häikäilemättömäksi luonnonvoimaksi, eikä heitä näytä pysäyttävän mikään. Jami Aalto sekä eestiläisenergiaansa jo aiemmin synkronoineet Nikita ja Kert Kukk muodostavat kuitenkin varteenotettavan vastuksen, jota ei kenenkään kannata aliarvioida..
Saavatko valon puolustajat tämän myrskyisän trion aisoihin, vai jäävätkö he vain tilastoksi Dynastian matkalla kohti hirmuvaltaa?


Jake Luupää ja H.C. Andersen ovat ladanneet pitkän tauon aikana akkunsa, ja vaikka kaksikko onkin mitellyt useasti joukkueotteluissa, nyt syyskuun Wrestling Show Live!:ssä nähdään vain näiden kahden herrasmiehen välinen kaksintaistelu. Katkeaako Jaken huono-onninen tappioputki, vai saako H.C. sen sijaan sulan hattuunsa?


MUUTOS OHJELMAAN:

Aiemmasta julkaisustamme poiketen Viktor Tykki ei vielä kohtaa kehässä Mustaa Aukkoa. Sen sijaan lauantaina nautitaan epäilemättä todella kovasta joukkueottelusta, jossa armoa ei anneta, sillä Tykki saa taisteluparikseen Reimin, ja heitä vastaan kamppailevat Jessica Love ja Johnny McMetal! Voiko tätä parempaa menoa enää toivoakaan?