7.11.2020 Wrestling Show Live!

FCF Wrestling valtaa jälleen Valkoisen Salin lauantaina 7.11.2020 Helsingissä. Tule kokemaan kaksituntinen toiminnantäyteinen ilta suomalaisen showpainin parissa ja hanki lippusi heti!


Wrestling Show Live!
Lauantaina 7.11.2020
Ovet auki kello 17.00
Showtime kello 18.00
Tapahtuman kesto noin kaksi tuntia

Valkoinen Sali
Aleksanterinkatu 16-18, 00170 Helsinki

Tapahtumassa on anniskelualue
Asiakkailta peritään security fee (3,5€, sisältää narikan)

Liput ennakkoon Livetosta 14,90/19,90€, ovelta 20/25€ (mikäli jäljellä)

__________________

Rumble-ottelu
FCF-mestaruuden ykköshaastajuudesta

Onko se villiintynyt härkälauma? Onko se ämpärimyyjäiset? Ei, se on Rumble! Kahden vuoden jälkeen Wrestling Show Livessä 7.11. rymistellään taas sankoin joukoin. 

Useamman painijan eliminointiottelussa taistellaan FCF-mestaruuden ykköshaastajuudesta, ja yksi urhea selviytyjä tulee lunastamaan palkintonsa Talvisota XV: ssa. Kyseessä on siis mittaamattoman arvokas mahdollisuus, sillä toimitusjohtaja Juhana “King Kong” Karhulan haastajaksi yltäminen ei ole mikään itsestäänselvyys.

Rumble-ottelussa kaksi painijaa aloittaa kehässä, minkä jälkeen estradille nousee kamppailijoita toisensa perään tasaisin väliajoin: konkareita, uusia kasvoja, kenties menneisyyden haamujakin. Yksitellen he karsivat toisiaan yläköyden yli lattialle, kunnes vain voittaja on jäljellä. Kaaos lienee siis taattu.

Non-Title
The San vs. Regina Rosendahl

Häikäilemätön Regina Rosendahl on dominoinut suomalaisen painin näyttämöä joukkueensa Dynastian kanssa niin kauan, että tuskin kukaan uskaltaisi kieltäytyä ottelusta häntä vastaan. Regina onkin nyt päättänyt näyttää kaapin paikan The Sanille, jotta menestys ja suosio eivät pääsisi liiaksi kohoamaan tuoreen Pohjoismaiden mestarin kuuppaan. The San onnistui päihittämään Tammisen Tonin ja Stark Adderin noustakseen mestariksi, mutta mikäli hän kukistaa marraskuun Wrestling Show Livessä vielä Reginankin, näyttää miehen tie huipulle huomattavasti tasaisemmalta. Jos taas Regina painaa vastustajansa voittoisasti kanveesiin, seuraavassa ottelussa jossa he kohtaavat saattaa olla panoksena The Sanin mestaruus.

MUSTAN AUKON SÄÄNNÖT
Viktor Tykki vs. Musta Aukko (Mahtava Perkules, Pyöveli Petrov, Johnny McMetal)

Viime Wrestling Show Liveen kaavailtu, kyseenalaisilla Musta Aukko -säännöillä käytävä ottelu nähdään vihdoin marraskuussa. Tuleeko Viktor Tykin ja hänen vanhan tallinsa välinen, tulikivenkatkuinen saaga lopultakin päätökseensä? Murtaako Tykki menneisyytensä raskaat kahleet, vai nouseeko Perkuleksen luotsaaman Mustan Aukon – sisässään Pyöveli Petrov ja Johnny McMetal – salakavala kekäle vielä tuhkasta kärventämään sen entistä jäsentä? Ratkaisun hetket siintävät vain parin viikon päässä.