8 henkilön joukkuemähinä!

  • 6.6.2021

Tässä ottelussa tuomarilla riittää hommaa, sillä työnkuvaan kuuluu peräti kahdeksan painijan pitäminen ruodussa!

Viime Sisu8 -turnauksen voittaja Reimi sekä samaisen turnauksen toinen finalisti Viktor Tykki muodostivat epätodennäköisen, mutta toimivan parivaljakon, joka näytti kiistattomasti tehokkuutensa etenemällä joukkueturnauksen välieriin. Nyt nämä kaksi yhdistävät voimansa Waltan ja Stellan, eli Astraali-ilmiö 3000:n kanssa. AI3K on niin ikään ehtinyt jo tuoreudestaan huolimatta näyttää olevansa suomalaisen showpainin joukkuedivisioonan kirkkaimpia lupauksia.

Toisella puolella seisovat suunsoiton aluejohtajat Tammisen Toni ja Sebastian Vauhkonen, joiden kärsimä tappio Tykkiä ja Reimiä vastaan joukkueturnauksen ensimmäisellä kierroksella veti kaksikon välit vähintäänkin kireiksi. Tamminen ja Vauhkonen saavat kuitenkin täydennyksekseen vaarallisen, ja ennen kaikkea irstaan H.C. Andersenin sekä Johnny McMetalin. Tällä nelikolla voidaan odottaa olevan temppu jos toinenkin hihassaan, kun yhteenlaskettua kokemusta on ylivoimaisesti, eikä moraalinen selkäranka ole esteenä.

Tässähän alkaa olla jo All-Star -joukkueiden tuntua! Ratkeaako kohtaaminen hyvällä joukkuehengellä ja energisyydellä, vai kokemuksella ja häikäilemättömyydellä?

19.6. tallenteena julkaistava Showpainia! -tapahtuma tarjoaa vastauksia!