AI3K vastaan Levottomat Kolme FCF Joukkuemestaruuden ykköshaastajuudesta!

  • 1.2.2023

Astraali-ilmiö 3000, eli Stella ja Walta, kävivät käsinkosketeltavan lähellä FCF Joukkuemestaruutta Talvisodan Ruosterähinä II -ottelussa. Vyöt kuitenkin lipesivät nipin napin takaisin Brändin käsiin. Jos tuossa ottelussa kuitenkin jokin kävi selväksi, niin fakta, että näillä painigalaksin rakastetuilla suojelijoilla varmasti rahkeet riittävät joukkuedivisioonan huipulle.

Viime syksyn aikana on kuitenkin noussut uusi uhka koko divarille. Reimin, Katveen ja Toxic Roxyn muodostama Levottomat Kolme on tehnyt selväksi, että heidän kustannuksellaan ei kukaan huipulle kiipeä. Näiltä yhteiskunnan pimennossa norkoilevilta nuorilta, joille #mikääneiriitä, voikin odottaa aivan mitä tahansa keinoja tavoitellessaan korkeuksia.

Riittääkö mestaruushaastajuuteen avaruuden maskisankareiden kokemus ja innovatiivinen painityyli, vai viekö Reimin ja Katveen oveluus ja krooninen moraalin puutostila voiton – ja seuraavana iltana peräti mestaruuden?

Älä missaa joukkuepainin karkeloita, vaan käy hankkimassa 3.–4. helmikuuta järjestettäville Showpainifestareille lippusi nyt Liveto:sta!