Ayesha Raymond vastaan KOURA – mytologinen koitos!

  • 24.5.2023

Aiemmin esittelimme Ayesha Raymondin, maailmalla menestystä niittäneen tähtiottelijan. Omegaan 27. toukokuuta saapuva amazonisoturi on raa’alla voimallaan raivannut tiensä läpi monien esteiden, joten on vain sopivaa, että FCF Wrestlingin jumalat asettavat hänelle arvoisensa haasteen – suorastaan hirvittävän sellaisen.

KOURA. Siinä yksi sana ja nimi, joka herättää auttamatta kauhua ympärillään. Paikallinen demoni on tänäkin vuonna kurittanut syntisiä siinä määrin, että Leviathan on varmasti tyytyväinen. Epäpyhälle alttarille vuodatettiin verta erityisesti huhtikuun Rumble-ottelussa, jossa KOURA dominoi lähemmäs puoli tuntia ja lähetti monta poloista sielua helvettiin. Kyltymätön monsteri varmasti halajaa nälkäänsä seuraavan tason uhreja, ja sitä hän saa nyt toden teolla yrittää, kun vastaansa asettuu Ayesha Raymondin kaltainen kone.


Selviytyykö urhoollinen Raymond herkuleaanisesti jälleen yhdestä, vaikkakin suuremmasta koitoksesta, vai onko KOURA yksinkertaisesti liian raskasta ja saatanallista heviä sankarille? Kestävätkö Valkoisen Salin puitteet näin eeppis-mytologisilla mittasuhteilla käytävän taistelun ihmisen ja hirviön välillä? Tietenkin lupaamme, ettei mikään romahda, joten voit rauhassa mutta jännitystä puhkuen hankkia lippusi elämyksiin livetosta!