27.4.2019 FCF Wrestling Sideshow: Attitude Edition

Astu kanssamme aikakoneeseen ja matkusta ajassa taaksepäin vuoteen 1999 ja todista millainen FCF Wrestling olisi ollut Asenne Aikakaudella! Kaksituntinen turpasauna täynnä lihaksikkaita miehiä ja seksikkäitä naisia aivan Helsingin ydinkeskustassa! Tule katsomaan tai kuole!
27. huhtikuuta 2019
Yökerho Pressa
Eteläinen rautatiekatu 4, 00100 Helsinki
Ovet auki kello 17.00
Showtime 18.00
Tapahtuman kesto noin 2 tuntia

BAWWGGG GAAAWDGGG!

Loukkaantuneen Timmy Forcen tilalla Attituden pääottelussa nähdään ensimmäistä kertaa Suomessa esiintyvä Tanskan Bodyslam Pro-Wrestlingin entinen mestari Michael Fynne! Viktor Tykki joutuu nyt miettimään ASENTEENSA uudelleen.

FCF:n bäkkärillä kuultua: ”Ukko on köntissä kunnossa”!


OH MY GAWWDD!!!

Tammisen Toni on haukkunut Jake Luupään tatuointeja ja Jake on haukkunut Tammisen ihon kaipaavan kosteusvoidetta. Tämä ei välttämättä ole totta, mutta totta on ainakin se, että miehet kohtaavat Sideshowssa. Ottelun säännöt käydään klassisilla LÄNSIRANNIKKO STREET FIGHT -säännöillä, eli sääntöjä tuskin on.

Sepulturan sanoin:
Give me blood
Give me pain


Tim Saari on aivan sekaisin ja hän ei aio olla sitä yksin! Pressan sekoittaa nimittäin 24/7 Championship Scramble! Mistä mestaruudesta on kyse? FCF:n mestaruuskomitea osaa valaista tilannetta seuraavasti: ”Mikä? Kenen luvalla? Ei ainakaan FCF:n mestaruudesta”.
Myös Pohjoismaiden mestaruuden mestaruuskomitea tavoitettiin antamaan kommentti: ”Jag vet inte och jag ger inte en skit”.


Vankkumattomasta ASENTEESTAAN tunnettu Dr.NO isännöi Pressassa painimaailman parasta talkshowta! Dr.NO -showta on jo ehditty kehumaan ympäri maailmaa ja sen odotetaankin mullistavan sekä suomalaisen että norjalaisen showpainin. Talkshown vieraat ovat toistaiseksi pysyneet salassa, mutta Helsingin yössä on kuultu jo nimiä kuten ”Enrique Iglesias”, ”Kari Vuosaaresta” ja ”Bret Hartin kampittanut ukkeli”.

Dr.No sanoi NO!


Reimi ja Patrik Mieto kohtaavat MYSTISEN mestari Tikkun avustamana Salomon Stridin, Mutsin sekä Septimuksen. Tästä tulee melkoinen sähikäinen! Mutta melkein nyt sivutettiin tämä Tikkujuttu! Kuka? Ehkä se paljastuu tänään tuossa kuuden aikaan videon muodossa  Ehkä! Tikku vai Särö? MP TÄSTÄ?!