H.C. Andersen kohtaa Koobra Kovasen yksilöottelussa

  • 24.5.2024

H.C. Andersenin painiura on ollut viime aikoina täynnä vastoinkäymisiä. Hän on yrittänyt muodostaa tiimiä Rähinäryhmän, Levottomat Kolmen ja jopa Jessica Loven kanssa, vaan yhteistä säveltä ei tunnu löytyvän missään. Huhtikuun tapahtumassa valkopukuinen veteraani toikin huolensa esille yleisölle: 10-vuotisen painiuransa aikana hän ei ole ikinä ollut näin allapäin. Monien käänteiden jälkeen tämä surullinen monologi johti jälleen uuteen joukkuepariin, kun Mutsi kaappasi vastahakoisen Andersenin nurkkaukseensa. Voittoa ensimmäisestä matsista yhdessä ei kuitenkaan tullut. Omegassa kaksikolle piti koittaa uusi mahdollisuus kukistaa öykkärit, mutta valitettavasti Mutsi ei pääsekään paikalle ylitsepääsemättömien esteiden vuoksi. Nyt H.C. saakin näyttää kykynsä yksilöottelussa.

Mittelö ei tule kuitenkaan olemaan helppo, sillä Andersenia vastaan asettuu Koobra Kovanen. Viimeksi Romppainen ja Mieto ottivat voiton, nyt Andersenin kimppuun pääsee Rähinäryhmän kolmas jäsen Kovanen. “Z-junan kovin ukko” myrkkyhampaineen ja likaisine keinoineen on lyhyen uransa aikana osoittanut olevansa pelottava vastus. Kun vielä Koobran tukena on koko muu Rähinäryhmä, jonka yhteenlaskettu pinna kestää noin kolme sekuntia, on Andersenin syytä pitää silmällä kehän lisäksi kaikkea sen ulkopuolella.

Onko Andersenille vielä paikkaa FCF:ssä? Pystyykö konkari todistamaan taitonsa yksin? Luikerteleeko Koobra voittoon? Miten Romppainen ja Mieto vaikuttavat tapahtumiin? Tätä koitosta todistetaan 25. toukokuuta loppuunmyydyssä Valkoisessa salissa. Mähinä alkaa pian ovien avautumisen jälkeen jo kello 16:20, joten saavu ajoissa paikalle!