Heimo Ukonselkä

Heimo Ukonselkä on viikingeistä viimeinen, ukkosenjumalan poika ja alkukantainen villimies, jonka voimalahde kumpuaa suoraan Kalevalan saloista! Hän on shamaani lapin ikimetsistä, tietäjä iän ikuinen ja tuhansien järvien alfahauki.

Heimon maailmassa vain vahvimmat selviävät ja sotureista hän on voimakkain! Vain kunnialla on merkitystä ja runoilijat laulavat leiritulilla hänen uroteoistaan. Synkkä ja yksinäinen on Heimon tie, ja vian harvat uskaltavat sille astua. Hänen kohtalonaan on taivaltaa maan päällä etsien arvoistaan vastusta sekä ajatonta kunniaa painikehistä, kunnes kuolo hänet tuonelaan korjaa.

Heimon valloitusretket ovat jatkuneet läpi euroopan aina japanista karibianmerelle saakka. Hän on paininut lukuisissa promootioissa eri maissa kolmella eri mantereella, mm. Puolan historian ensimmäisesä wrestlingtapahtumassa. Hän on entinen suomenmestari ja saksanmestari. Hän on ensimmäinen suomalainen, joka on esiintynyt WWE:n SmackDown! -ohjelmassa. Heimo on historian menestynein Suomesta lähtöisin oleva painija ja suomalaisen painin uranuurtaja.

Heimo on paininut mm. Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Saksassa, Italiassa, Puolassa, Belgiassa, Englannissa, Karibian saarilla (Ranska) ja Japanissa.
Heimo on paininut mm. FCF, SWS, GBG, NWF, DPW, IWS, ICW, FWF, WWE, SMASH, PWF, EPW, EWP, MWA, DWA, TCW, ASW, MAX, BCW -painipromootioissa.

Kotipaikka: Kärpänkylä
Pituus: 185 cm
Paino: 105 kg 

Tunnusmusiikki: Amorphis – Black Winter Sun
Nimikkoliikkeet: Pumphandle slam, Big Boot, Fall Away Slam
Debyytti: helmikuu 2007

Sosiaalisessa mediassa: