Jake Luupää ja Shemeikka vastakkain 30 minuutin kestävyysottelussa!

  • 15.5.2024

Jake Luupää ja Ken Kallio joutuivat kohtalonottelussaan nöyrtymään Shemeikan johtaman Kerman ylivoiman edessä. Tuomarin kanveesiin lyömän kolmosen myötä rakastettujen Paini-Weikkojen taru haihtui savuna tihkuiseen huhtikuiseen ilmaan. Jake jäi yksin kehään makaamaan, kun Sebastian Vauhkonen retuutti Kallion pois Valkoisesta Salista.

Nyt Jakella ei ole enää muuta menetettävää kuin itsensä. Ja sen hän on aina ollut valmis laittamaan likoon.

“Epäammattilaispainija” Luupää tietää paremmin kuin kukaan muu, että hänen mahdollisuutensa teknisesti ylivertaista ja keinoja kaihtamatonta Shemeikkaa vastaan ovat 1/100. Mutta Shemeikka riisti Jakelta sen, mikä hänelle oli kaikkein tärkeintä, ja nyt Jake on vaalinut pientä toivonkipinää läpi kevätmyrskyjen, jotta saisi mahdollisuuden viedä Shemeikalta ainoan asian, mistä tämä despoottisen julma kehätaituri välittää: FCF Mestaruuden.

Jake on tottunut olemaan selkä seinää vasten, ja hän on on taatusti valmistautunut tähän koitokseen paremmin kuin koskaan ennen. Mutta ilman parasta ystäväänsä hän saattaa olla haavoittuvimmillaan juuri tärkeimmällä hetkellä. Luupään peloton asenne ja lähes loputon iskunkestävyys ovat toki ihailtavia ominaisuuksia, mutta riittävätkö nekään Shemeikan kaltaista laskelmoivaa tuhokonetta vastaan?

“Ässä” Shemeikka on osoittanut taitonsa lisäksi nyt myös täydellisen häikäilemättämyyteensä varjellessaan asemaansa kenties koko suomipainin dominoivimpana mestarina. Varmistaakseen voittonsa hän määräsi ottelun käytäväksi 30 minuutin kestävyyssäännöillä, luottaen siihen, että hän pystyy tuossa ajassa vähintään yhtä moneen ratkaisusuoritukseen kuin vastustajansa, vaikka kumpi tahansa veisi nimiinsä niistä ensimmäisen. Mutta onko sittenkin mahdollista, että Jaken sisukkuus ja yleisön vankkumaton tuki kääntää Shemeikan vaatimat ehdot häntä itseään vastaan?

Loppuunmyyty Omega todistaa Valkoisessa Salissa 25. toukokuuta katkeraa kamppailua Mestaruudesta. Sinnitteleekö Jake Luupää yksi sadasta -mahdollisuuksin läpi koko puolituntisen? Viekö Shemeikan taituruus vääjäämättä voiton?

Varmaa on vain, että tämä ottelu tulee muuttamaan sekä Jaken, että Shemeikan. Ikuisesti.