Jami Aallon ja Jessica Loven myrskyisä kohtaaminen

  • 8.4.2024

Kaksi rastapäisintä painijaamme Jami Aalto ja Lempo joutuivat Jessica Loven uhkailun kohteeksi helmikuun tapahtuman takahuoneessa. Itämeren pohjan olento sai jo oman kostonsa selätettyään Jessican Tampereella joukkueottelussa. Nyt on hyökkäyksen toisen Aallon vuoro!

Lapin Luchadore on tunnettu lennokkaasta tyylistään ja nopeudestaan. Näitä avuja Jami varmasti tulee käyttämään hyväkseen ottelussa naamioitua raivotarta vastaan. Hyötyä saattaa olla myös uuden ystävän Lempon läsnäolosta omassa kulmauksessa. Aalto on palattuaan ollut täynnä tarmoa, ja tarjoaa taatusti vastustajalleen kunnolla kyytiä tälläkin kertaa.

Jessica Love puolestaan on vaikuttanut entistäkin kyvyttömättömämmältä hillitsemään raivoaan niin kehässä kuin sen ulkopuolella. Yhtenä pitkäaikaisimmista painijoistamme hänellä on myös kokemusetu puolellaan. Tämän räjähdysherkän hirviön nyrkit voivat lyödä kenet tahansa matalaksi sekunneissa. Mutta voiko Loven epäterve pakkomielle Lempoon vaikuttaa hänen keskittymiseensä kehässä?

Ovatko Jami Aallon vikkelyys ja ketteryys valttia tässä ottelussa? Jysäyttävätkö Jessican tuhoisat iskut vastustajan maihin? Miten Lempo vaikuttaa matsin tapahtumiin? Vastauksia saat, kun varmistat paikkasi Valkoisen Salin katsomossa 13. huhtikuuta! Lippuja on jäljellä enää muutama, joten suuntaa viipymättä Livetosta.