Jami Aallon ja Prinssi Maken taistelu viimeiseen mieheen – tyrmäysottelussa!

  • 30.6.2021

Tähän päättyy paljon hyvää. Paljon kaunista.

Pitkän matkan rinnakkain kulkeneet Jami Aalto ja Prinssi Make ovat yhteisen tiensä risteyskohdassa.

Vuoden 2014 koulutuserästä valmistuneen kaksikon yhteinen tarina alkoi Smooth & Stoned Connection -joukkueena, joka löysi välittömästi paikkansa kansan sydämissä. Tie tähtiin oli luvattu ja parivaljakko napsi voittoja yhtenä FCF:n kärkitiimeistä.

Valitettavasti töyssyjä alkoi ilmetä loppuvuodesta 2018, kun Make Smoothin asenteessa ilmeni vähitellen kummia muutoksia. Ennen niin ystävällinen ja iloinen Make oli nyt ylimielinen ja vaativa. Jokainen virhe oli aina este menestyksen tiellä. Parivaljakon välit rakoilivat samalla kun uusi uhka odotti mutkan takana.

Jääkuningatar Regina Rosendahl vankeineen otti Aallon ja Maken kohteekseen, jättäen jälkimmäisen usein vain sivustakatsojan asemaan. Suurimpana häpeänä Aallon hiuskutri leikattiin yleisön edessä, samalla kun Make oli jumissa takahuonehaastattelijana. Ystäväänsä pettynyt Jami ei katsonut tätä hyvällä. Duon kohtaaminen seuraavassa tapahtumassa riipi selkäpiitä, ja Maken vahvat sanat Jamia kohtaan herättivät pelkoa yleisössä, kun yhteistyön loppu leijui ilmassa. Make kuitenkin pyysi omaa kykenemättömyyttään anteeksi ja vannoi kostavansa Dynastialle yhdessä Jamin kanssa. Smooth & Stoned Connection jatkoi elossa mutta pienillä ruhjeilla kohti seuraavaa etappia.

Vuoden 2019 Omegassa kaksikon oli määrä kohdata Dynastia. Makea ei näkynyt, jolloin Jami joutui yksin taistelemaan – ja kaatui. Lopuksi Reginan mystinen vanki riisui maskinsa ja sen alta paljastui vanhan toverin uusi inkarnaatio: Prinssi Make oli astunut Dynastian porteista läpi ja petos sinetöity. Käänteen jälkeen Make jatkoi Dynastian suunnalla kohti ravintoketjun huippua, kunnes se yhtäkkiä katkesi Talvisota XIV:n Ukonsilmä-tikapuuottelussa loukkaantumiseen.

Syksyllä 2020 Aalto oli jälleen napit vastakkain Dynastian kanssa. Vahvemmaksi kasvanut ryhmittymä oli valmiina lopullisesti tuhoamaan Aallon, kun yhtäkkiä kajahtivat tutut sävelet ja lavalle asteli shokeeraava näky: lähes vuoden sivussa ollut Make – Smoothina kuin mikä – nousi sankarin elkein vanhan joukkuetoverinsa rinnalle. Valitettavasti auvo oli lyhytikäinen, sillä Make todisti olevansa uskollinen Dynastialle ja otti Juudaksen pikajunan takaisin pimeyden syleilyyn.

Jami Aalto ei kuitenkaan jäänyt uhrina tuleen makaamaan, vaan päätti ottaa kohtaloa sarvista. Hän heitti ex-joukkuetoverilleen haasteen tyrmäysotteluun ja Make hyväksyi siltä seisomalta. Vyölaukusta paljastunut kutri toimi varoituksena, ettei se olisi ainoa pala joka Jamista jäisi Maken matkamuistokokoelmaan – sen häiriintyneen oloinen dynastialainen teki erittäin selväksi viime Showpainia!-tapahtumassa.

Aallon ja Maken pitkä ja kivinen tie päättyy siis tyrmäysottelussa, joka tunnetaan maailmalla nimellä Last Man Standing. Ei selätyksiä, ei luovutuksia, kaikki otteet sallittu. Vastustaja on saatava pysymään kanveesissa kymmenlaskun verran. Yhden on jäätävä taakse, jotta toinen voi tiensä loppuun löytää. Enää ei ole kuin vain taisto viimeiseen mieheen.
Tarinan viimeinen luku kirjoitetaan Pressassa 10.7. Osta lippusi Livetosta ja tule katsomaan, miten saaga päättyy.