Joukkuemestaruus ratkaistaan Omega-eliminaatio-ottelussa!

  • 8.5.2023

Huhtikuun ykköshaastajuusottelun jälkeen meni joukkuedivisioonan tähtikartta uusiksi. Astraali-ilmiö 3000 ansaitsi itselleen titteliottelun Omegaan, kun Stella nappasi voitokkaan selätyksen. Brändi jäi tappionsa jälkeen jurputtamaan kohtalonsa epäreiluutta, jolloin painigalaksin suojelijat ilmoittivat haluavansa oikeutta kaikille, ja jakoivat juuri hankkimansa mahdollisuuden muillekin taistossa mukana olleille joukkueille. Siispä FCF Joukkuemestaruus ratkaistaan Omegassa neljän joukkueen välillä perinteisin Omega-eliminaatiosäännöin – pienellä muuttujalla.

Kehävuorossa on yhtä aikaa kaksi painijaa eri joukkueista, ja vaihdot voivat tapahtua keiden hyvänsä kesken. Kukin joukkue on mukana ottelussa niin kauan, kunnes sen molemmat jäsenet on erikseen karsittu. Se joukkue, josta jää viimeisenä jäljelle vähintään yksi edustaja, voittaa ottelun ja mestaruuden.

Palaatanko yhden töyssyn jälkeen Brändin voittokulkuun? Jatkaako Astraali-ilmiö 3000 lentoaan aina mestaruuteen asti ja viimein rehellisyys perii maapallon? Toistavatko Paini-Weikot viime vuoden Omegan taian ja valloittavat tittelin toistamiseen ensimmäisenä joukkueena? Vai käyttävätkö Levottomien nuorisorikolliset elämänsä tilaisuuden ja norkoilevat varjoista valokeilaan?

Älä jää paitsi tästä massiivisen ainutlaatuisesta yhteenotosta, vaan hanki oitis lippusi Omegaan 27. toukokuuta Livetosta!