Kauden 2017-2018 tapahtumat julki.

  • 28.7.2017

FCF Wrestlingin kauden 2017-2018 tapahtumat ovat nyt virallisesti julkistettu FCF:n facebook sivuilla. Kaudella järjestetään 6 tajunnanräjäyttävää tapahtumaa Helsingissä, tapahtumien liput tulevat myyntiin lähempänä tapahtumia.

General Manager Leo Lemmetyn johtama muutos enemmän kausiluontoiseen ajattelutapaan FCF:ssä johtaa myös siihen, että tapahtumien välillä jatkumo on selkeämpää ja tarkemmin suunniteltua. Nyt tapahtumissa käytävillä vihanpidoilla on selkeämpi suunta, kun seuraava tapahtuma on jo tiedossa ja seuraukset teoista konkreettisesti edessä. Tällä muutoksella FCF sitoutuu järjestelmällisempään ja jatkuvampaan tapahtumajärjestämiseen, jonka on tarkoitus näkyä yleisölle merkityksellisimpinä otteluina sekä selkeämpänä jatkumona.

Toinen tänään julkistettu uudistus on toisen suuremman luokan tapahtuman julkistus. 26.05.2018 järjestettävä Wrestling Show Live! Omega, on Talvisodan rinnalla toinen 3 tuntinen tapahtuma, johon FCF Wrestling panostaa tavallista enemmän. Yleisö tulee yhä näkemään Pressassa järjestettävissä Wrestling Show Live!:eissä taattua FCF laatua, mutta Talvisodassa, sekä kauden ”päätösjaksossa” Omegassa on luonnollisesti enemmän panoksia.

Voit klikata tapahtumien facebook-sivut auki bannereista.