Kokenut brittipainija Nightshade esiintyy Northern Queensissa!

  • 19.9.2023

Noin vuosikymmen sitten uransa aloittanut englantilainen Nightshade saapuu ensimmäistä kertaa Suomeen! “Kuolettavaksi” itseään kutsuva ottelija on tehnyt tuhojaan erityisesti ylistetyssä Pro Wrestling EVE -brittipromootiossa, joka keskittyy naispainiin – hän edustaakin ylpeänä EVEä saapuessaan Northern Queensiin. Kotimaassaan Nightshade on erittäin tunnustettu ja ansioitunut painija, ja Britannian lisäksi hän on otellut Espanjassa, Saksassa ja Japanissa.

Nyt Nightshade on valmis jättämään jälkensä suomalaiseen showpainihistoriaan. Millaisen? Se selviää Valkoisessa Salissa 30. syyskuuta! Liput Livetosta.


Experienced Briton grappler Nightshade will be at Northern Queens!

For the first time in her decade-long career, UK-based Nightshade will wrestle on Finnish soil! “The Deadly One” has wreaked havoc particularly in Pro Wrestling EVE, an acclaimed British promotion focused on women’s wrestling – will proudly represent EVE on her debut at Northern Queens. Nightshade is a recognized and accomplished competitor in her native country, and has additionally worked in Spain, Germany and Japan.

Nightshade is now prepared to make a mark in Finnish wrestling history. But how? All will be clear September 30 at Valkoinen Sali! Tickets: Liveto.