Kolme Ässää ja Musta Aukko eliminaatio-ottelussa.

  • 8.5.2018

2016-2017 vuodenvaihteessa debytoineet Möykky ja Shemeikka ovat käyneet henkilökohtaista taistelua paremmuudesta heti uriensa alkuaskeleista lähtien. Alunperin joukkueena aloittanut kilpakaksikko ovat ottaneet yhteen kerta toisensa jälkeen erittäin vakuuttavin tuloksin, valiittiinhan miesten viime lokakuun ottelu yleisöäänestyksessä vuoden 2017 FCF Wrestlingin parhaaksi otteluksi.

Miesten joukkuetaival päättyi kuitenkin lyhyeen, kun Möykky käänsi Shemeikalle selkänsä liittyen pahamaineiseen Mustaan Aukkoon. Yhdessä Petrovin ja uuden managerinsa Perkuleksen kanssa Möykky on viimeaikoina ottanutkin hallintaotteen kilvassaan Shemeikan kanssa, vaikka naamiosankari onkin tuloksellisesti ollut niskan päällä.

Tilanne kärjistyi lopullisesti kun tappiollisen ottelun jälkeen Möykky riisui Shemeikalta naamion Perkuleksen ja Petrovin avustuksella. Shemeikan ystävät Make Smooth ja Jami Aalto eivät katsoneet asiaa kuitenkaan hyvällä, ja kävivät poimimassa kaverinsa maskin takaisin parempiin käsiin, haastaen samalla Mustan Aukon joukkueotteluun maaliskuun Wrestling Show Live!:ssä.

Musta Aukko vei tuossa ottelussa kokeneesta tag-kaksikosta voiton Perkuleksen juonitellessa kehänlaidalla häirikkönä. Ottelun voitto ei kuitenkaan riittänyt, vaan Mustalla Aukolla oli aikeissa lähettää selvä viesti FCF:lle Maken ja Jamin terveyden kustannuksella: ”Meille ei auota”. Shemeikka kuitenkin pelasti päivän ajaen hurjalla vimmalla ja tuulispäisellä raivolla Mustan Aukon pois Smooth & Stoned Connectionin kimpusta. Tulisessa promossa Shemeikka haastoi Mustan Aukon eliminaatiosäännöin käytävään joukkueotteluun Omegassa.

Nyt ”Kolme Ässää” saavat vihdoin mahdollisuuden maksaa kalavelat pottuina. Saako Shemeikka vietyä vielä yhden voiton Möykyn nenän edestä, vai tuhoaako nahkansa luonut Musta Aukko pienemmät ja vikkelämmät vastustajansa totaalisesti?

Wrestling Show Live!
Kulttuuriareena Gloria, Helsinki
Liput myynnissä Tiketissä nyt!