Kuninkaalliset kohtaavat Suomen kovimmat painikoneet Omegassa!

  • 12.5.2023

Prinssi ja kuningas. Tulokas ja veteraani. Neljän eliitin kohtaaminen Omegassa tulee järisyttämään FCF Wrestlingin ydintä, kun Salomon Strid ja Severi Arokoski saavat vastaansa Kuninkaalliset, eli Prinssi Maken ja Juhana “King Kong” Karhulan.

Salomon Stridin paluu jätti heti jäljen kartastoon, kun painikoneella oli muutama painava sana mesikämmenen edesottamuksista. Sitten Karhula yhdessä uuden liittolaisena, Prinssi Maken, kanssa pieksivät Stridin ottelukyvyttömäksi maksaen hänellelle paikan ykköshaastajaturnauksessa. Lahden takahuonehyökkäyksen myötä Karhula heitti haasteen, ja seuraavaksi Strid kohtasi yksilöottelussa Karhulan, joka onnistui nappaamaan likaisen voiton.

Severi Arokoski taas saapui korvaamaan Stridin aiemmin mainitussa turnauksessa. Valkeakosken sankari shokeerasi nousemalla varasijalta suoraan voittoon, päihittäen – niin kovin runollisesti – juuri Karhulan kuin Maken matkallaan kohti mestaruutta. Huhtikuussa Arokoski haastoi Shemeikan, mutta valitettavasti tulokkaan yritys ei aivan riittänyt valloittamaan kultaa.

Myöhemmin saman illan Rumble-ottelussa Strid ja Arokoski joutuivat jälleen Maken uhreiksi, kun tämä eliminoi heidät sekä – yllättäen – liittolaisensa Karhulan. Alati mahdollisuuksia metsästävä Make saattoi siis riskeerata tärkeimmän kumppanuutensa, vaikka heidän keskinäinen kunnioituksensa näyttänee vielä olevan tallella. Ottelun jälkeen Strid ja Arokoski totesivat, että Kuninkaalliset olisi viimein aika laittaa kumoon. ”Suomen kovimmat painikoneet ” lupaavat heitellä Kuninkaallisia ympäri kehää näyttääkseen heille, miten valtakunnassa käyttäydytään.

Riittääkö Kuninkaallisilla vielä yhteishenkeä, vai luhistuvatko hovin perustukset kahden suuren egon alla? Tarjoillaanko kansalle ennennäkemätön painijuhla Arokosken ja Stridin hakiessa oikeutta teknisellä taituruudellaan? Kaiken tämän näet vain Omegassa, 27. päivä toukokuuta. Hanki siis liput Livetosta ja saavu Valkoiseen Saliin!