Lemmetty Laukoo 28.11.2017

  • 28.11.2017

Painikansa. Joulu on tulossa ja te saatte lahjanne ennakkoon, kun FCF:n vuoden suurin painitapahtuma räjäyttää pankin toinen päivä joulukuuta. Odotan mielenkiinnolla, että minkälaisen miljöön Teatteri Forum tarjoaa kehällemme, joka on jo kaksitoista vuotta kestänyt Talvisodan tykitystä.

Isot tapahtumat vaativat näyttäviä otteluita ja kovia panoksia. Niitä me tulemme tänäkin vuonna näkemään.

Itse Talvisodan pääotteluihin on yleensä liittynyt yksi mestaruusvyö, mutta kun on mahdollisuus tuplata, niin se tehkäämme. Juhana “King Kong” Karhula ja Starbuck nousevat tuona iltana kehään mittelöimään siitä, kummasta tulee sekä FCF:n oman mestaruusvyön että Valhalla Nordic Wrestling Champion -mestaruusvyön kunniakas kantaja.

Totean tähän väliin nauttivani kovin siitä, että minun ollessa johtajan pallilla, painipromootiomme edustajat, kuten Starbuck, nostavat mainettamme ulkomailla voittamalla ja pitämällä kiinni kansainvälisistä mestaruuksista. Hyvä näin.

Talvisodassa saamme myös selville SISU 8 -turnauksen ensimmäisen voittajan. Keskivertoa painijaamme kovemmiksi ovat todistaneet itsensä Mikko Maestro ja Vili Raato. He saavat näyttää minulle kyntensä nyt turnauksen finaaliottelussa. Ja vaikka näillä miehillä voi olla hieman kokoeroa, voin rehellisesti sanottuna myöntää, että hieman pelkään Maestron puolesta. Hän saattaa olla isompi kahdesta, mutta Raadolla on vaikuttanut tämän kauden aikana kiehuvan jokin synkempi viha sydämmessään. Kuinka paljon tuo tunne sitten tuo Vili Raadolle voimia voittaa? Sen näemme lauantaina.

Tähän blogin loppuun jätän vielä varoituksen. Stark Adder, luulin alkuun, että toimintasi oli kevyttä niskurointia. Nyt tiedän, että sinä olet vain epätoivoinen yhden miehen kapina. Minun lafkaani ei kapinointi sovi ja tulen pitämään huolen, että sellaiset tukahdutetaan kokonaan ja semmoisella voimalla, että uusia ei synny ja niitä miettivät, miettivät kahdesti.

Kuule siis tämä varoitus Stark Adder.

Talvisodassa luottomieheni Toni Tamminen tulee tuhoamaan sinut.

Kokonaan ja lopullisesti.

 

Leo Lemmetty
Toimitusjohtaja
FCF Wrestling