Livvii Grace saapuu Stellan joukkuepariksi Inkvisiota vastaan!

  • 8.4.2024

Inkvisition hyökättyä halpamaisesti Astraali-ilmiö 3000:n kimppuun ja murskattua Waltan niskan, olisi voinut luulla Stellankin vähin äänin katoavan Tellukselta takaisin tähtiin. Vielä mitä! Periksiantamaton painigalaksin suojelija vaati sen sijaan Tampereella molemmat kiusaajansa otteluun. Urhoollinen kostoretki päättyi vääjäämättömään rökitykseen, mutta osoitti vastaansanomattomasti Stellan järkkymättömän rohkeuden.

Oikeus ei vielä toteutunut, mutta uuteen mittelöön Stella astelee lupaamansa yllätys mukanaan. Hänen joukkueparinaan Inkvisiota vastaan nähdään brittitähti Livvii Grace, joka saapuu nyt ensimmäistä kertaa Suomeen! Tämän uutisen tiimoilta saa Septimuskin hetken pyöritellä kakkuloitaan ja KOURA manata avukseen kaikki demoniset voimansa.

Kovaiskuinen Grace on kymmenvuotisella urallaan paininut muun muassa suomalaisillekin tuttuja Ronnie Knocksia, Nina Samuelsia ja Nightshadea vastaan. Menestystä hän on saavuttanut esimerkiksi Pro Wrestling Chaoksen pitkäaikaisena naisten mestarina. Kiusaajille Livvii ei armoa tule antamaan. Häikäilemätön visionääri Septimus ja Leviathanin demoni KOURA saavatkin nyt vastaansa kovan palan purtavaksi, kun todellinen “badass” tulee tarjoamaan heille vertaistaan kaaosta!

Lyökö Stellan ja Livvii Gracen yllättävä yhteistyö vainolaisille luun kurkkuun? Niittääkö Inkvisition viikate tieltään nämäkin syntiset? Ainutkertainen kohtaaminen nähdään Valkoisessa Salissa 13. huhtikuuta! Kiirehdi siis lippuostoksille Livetoon.