Mestari ja ykköshaastaja yhdistävät voimansa Kermaa vastaan!

  • 1.11.2023

Shemeikan johtama Kerma on ottanut asiakseen lyödä kapuloita kotimaisen showpainin rattaisiin. Luonnollisesti eniten ovat saaneet kärsiä kaksi huippunimeä, eli hallitseva FCF Mestari Regina Rosendahl ja ykköshaastajuuden Turussa voittanut The SAN.

Vaikka ykköshaastajan pitäisi saada keskittyä vääjäämättä odottavaan kamppailuun mestarin kanssa, on kaksikon ensin yhdistettävä voimansa raivatakseen häiriötekijät tiehensä. SAN teki asian selväksi haastaessaan Shemeikan ja tämän valitseman parin itseään ja Reginaa vastaan marraskuun pääottelussa.

Nyt kohtaaminen on virallistettu. Saigonin Salama sekä Japanista palaava pioneeri liittoutuvat joukkueeksi, tavoitteenaan sulkea Shemeikan ja valittunsa, “Valioyksilö” Vincenzon, osalta haaveet mestaruuskuvioissa pyörimisestä. Nähtäväksi kuitenkin jää, miten tämänhetkisten ystävien mutta tulevien vastuksien yhteistyö sujuu.

Jos Shemeikan kiistattomat taidot ja kokemus sekä Vincenzon raaka ylivoima eivät sellaisenaan ole voittava resepti, niin on vielä kysyttävä, että miten muu Kerma sekaantuu yhtälöön? Olemme kutkuttavien kysymysten äärellä, kun kotimaan neljä suurinta nimeä jakavat kehän samanaikaisesti Kalliosalissa 18. marraskuuta. Hanki liput Livetosta, kun vielä ehdit!