Nikita ja Tomi Haustola kohtaavat Omegassa!

  • 16.5.2023

Loppuunmyydyssä Talvisota XVI:ssa Tomi Haustola otti painidebyytissään yllätysvoiton KOURAsta. Kuukautta myöhemmin palkintokaappiin napsahti parhaan käsikirjoittajan Kultainen Venla. “TV:stä tuttu” -etuliitteen hän oli koomikon urallaan ansainnut jo kauan sitten. Selvää siis on, että mihin Haustola ikinä ryhtyykin, niin hän myös menestyy.

Tämän havainnon innoittamana saivat karista viimeisetkin nöyryyden rippeet, kun vuoden vaihduttua Haustola oli jo julistautumassa suomalaisen showpainin voittamattomaksi supertähdeksi. Omistautumista vaativa laji on vaikea, siis “noille muille”, ei hänen kaltaiselleen huippuyksilölle, jolle menestys on itsestäänselvyys. Äkillisestä ylpistymisestä sai ensimmäisenä kärsiä Nikita, jonka haastattelun Haustola keskeytti ihan vain kertoakseen, että tämän pitäisi opetella käyttämään täyttä potentiaaliaan.

Kaksikko kohtasi toisensa jälleen huhtikuun Rumble-ottelussa, jonka he vastakkain käynnistivät. Tomi Haustola sai omaksi vahingokseen huomata aiempien sanojensa iskevän häntä takaisin. Nikita kiepsautti suutaan soittavan koomikon kehästä ulos silmänräpäyksessä ja täten eliminoi hänet ennen kuin Haustolan egokaan oli ennättänyt täysin kehään saakka löntystellä. Sitten Pärnun vitamiinipommi uurasti Rumblessa sankarillisesti yli 20 minuuttia ennen omaa karsiutumistaan. Aiemmin joukkuespesialistina ansioitunut Nikita osoitti viimeistään tällä suorituksellaan sen, että kunto riittää ketä tahansa vastaan myös yksilöottelijana.

Jatkuuko Nikitan nousujohteinen kiito ja pyörittääkö karuselli koomikon pään pyörälle toistamiseen? Toipuuko Haustolan kolhittu itsetunto ja löytyykö Nikitan päihittämiseen uusi strategia? Enää ei pelkillä puheilla selvitä, vaan tämän kaksikon paremmuus ratkaistaan Omegassa 27. toukokuuta. Suuntaa siis Livetoon hankkimaan lippusi vielä kun niitä on!