Ohituskaista-karsintaottelut jatkuvat!

  • 15.11.2023

Valo vähenee, talvi lähestyy – ja niin tekee myös Routapiste, FCF Wrestlingin lippulaiva! Uusi juhlatapahtuma tarjoaa painikansalle erityisen Ohituskaista-ottelun, jonka voittajalle on palkintona mestaruushaasto haluamanaan ajankohtana. Ilman ansioita Ohituskaistaan ei kuitenkaan pääse, sillä jokaisen osallistujan tulee ensin voittaa karsintaottelu. Lokakuun tapahtumassa “Valioyksilö” Vincenzo ja “Lössin bossi” Alfa lunastivat jo paikkansa. Marraskuun 18. päivä taas varmistetaan, ketkä kaksi kaahaavat heidän vierelleen.

Astraali-Ilmiö 3000, eli Walta ja Stella, ovat tiiminä niittäneet mainetta, kunniaa ja jopa FCF Joukkuemestaruuden, mutta nyt heillä on jälleen tilaisuus loistaa myös kirkkaina yksilötähtinä. Stella kohtaa pimeydestä saarnaavan “Brutaaliuden pelimanni” Septimuksen, joka edustaa Inkvisitiota. Runosmäkeläinen tulee tekemään kaikkensa edetäkseen Routapisteeseen, joten Stellan on voittaakseen parasta kiitää ja iskeä meteoriitin lailla. Waltan vastustaja taas on yllätys, joka paljastuu vasta itse tapahtumassa. Kenties uusi painija debytoi tai joku vanha konkari tekee paluun? Oli kyseessä kuka vain, niin huhua on ollut liikkeellä, ettei hän syystä tai toisesta aikoisi päästää nimenomaan Waltaa helpolla.

Onnistuvatko painigalaksin suojelijat nousemaan joukkueena Ohituskaistaan, vai vievätkö Septimus ja mysteeripainija heidän paikkansa? Kurvaa lippuostoksille Livetoon ja saavu Kalliosaliin 18. marraskuuta nähdäksesi kuinka käy!