Omegan pääottelussa ratkaistaan FCF Wrestlingin mestaruus!

  • 7.5.2023

Regina Rosendahl ja Shemeikka tunnettiin ennen ystävinä ja lasikattojen rikkojina. Nyt niin Reginan peräänantamattomuus kuin Shemeikan epävarmuudet ovat asettaneet heidät keskenäiselle sotapolulle. Nyt ratkaistaan kumpi on maamme ykkösnimi. 

Puolustava FCF Mestari Shemeikka on pitänyt titteliään jo reilusti yli vuoden päivät. Menestyksekäs Ässä on yksi koko pohjoismaiden huipuista, jonka nimeä tullaan näissä piireissä toistamaan vielä sukupolvien ajan. Muinoin yleisön suosiman ex-sankarin omat epävarmuudet kuitenkin ajoivat päin kohtalokasta hetkeä viime joulukuun Talvisodassa, kun Shemeikka iski vanhaa ystäväänsä tuolilla!

Regina, Suomen kansainvälisesti suurin tähti, sekaantui Talvisodan pääotteluun auttaakseen mestaria epäreilussa tilanteessa, ja sai kiitokseksi maistaa petollista terästä. Pioneeri otti sitten asiakseen viedä Shemeikalta sen, mikä tälle enää mitään merkitsee, eli kruunu ja valtikka. Rosendahl ampaisi itsensä kertaheitolla kohti tavoitettaan peitotessaan lähes 30 muuta ottelijaa huhtikuun Rumble-ottelussa. Voitonjuhlien hymyt kuitenkin hyytyivät siinä vaiheessa, kun hallitseva mestari saapui estradille ja kertoi viimein, että mikä häntä on Reginassa niin jäytänyt. Shemeikan kierojen syytösten mukaan maailmantähti olisi jättämässä laivan, ja siksi kotimaamme suvereenin “suojelijan” on pysäytettävä hänen aikeensa.

Tässä koitoksessa on kaikki pelissä, kun henkilökohtaisten välien lisäksi ratkotaan suomalaisen showpainin tulevaisuus. Regina aikoo rikkoa viimeisenkin lasikaton nousemalla historian ensimmäiseksi naispuoliseksi FCF Mestariksi, kun taas Shemeikka tekee kaikkensa pitääkseen valtakunnan itsellään ja lähettääkseen Reginan takaisin kansainvälisille vesille tyhjin käsin. Voittajia voi olla vain yksi, eli taipumattomista sotureista yksi tulee vääntymään toisen käsissä kevään suurimpana iltana.

Omegassa tehdään historiaa – ole siis osa sitä hakemalla lippusi nyt Livetosta!