Omegan pääottelussa StarBuck kohtaa haastaja Maestron

  • 4.5.2018

Wrestling Show Live! Omegan itseoikeutettuna pääotteluna käydään eeppinen taistelu, kun haastaja Mikko Maestro astuu kehään suomipainin pioneerin, FCF:n mestarin sekä oppi-isänsä ”The Rebel” StarBuckin kanssa, panoksena ei enempää eikä vähempää kuin suomalaisen showpainin korkein kunnia: FCF mestaruus.

Miesten historian juuret kantavat kauas ja laajalle. Maestron ollessa vielä nuori pojankloppi, aloitteleva keltanokka, näki StarBuck hänessä jotain erityistä. Veteraani otti nuoren Mikon siipiensä alle ja näytti hänelle kehän salat, vuosien varrella miesten välille muodostui jopa ystävyysside kun oppipoika näytti olevansa kokeneen kehäkonkarin ajan ja vaivan arvoinen.

Kaikki kuitenkin muuttui 2016, kun nykyinen FCF mestari käänsi selkänsä oppilaalleen, halveksuen tämän kevyttä asennetta lajiin. StarBuck antoi viimeisen oppituntinsa Maestrolle Talvisota XI:ssä miesten edellisessä kohtaamisessa, käyttäen kaikkea keksimäänsä pitääkseen nuorukaisen maassa ja käveli ottelusta käsi voitokkaana ilmassa.

Nyt ovat puhaltavat kuitenkin uudet tuulet, Maestro on kerta toisensa jälkeen todistanut kuuluvansa suomipainin eliittiin, ja vaikka hänet oli kertaalleen jo poistettu haastajalistalta, onnistui hänen silti päihittää StarBuckin hänelle asettamat esteet ja ehdot, voittaen rankan nelinottelun ykköshaastajuudesta maaliskuun Wrestling Show Live!:ssä. Nyt ykköshaastajalla on mestarin titteli tähtäimessään ja Maestro on valmis vetämään liipaisimesta. Onko nyt vihdoin Mikon aika?

Wrestling Show Live!
Kulttuuriareena Gloria, Helsinki
Liput myynnissä Tiketissä nyt!