Omegassa nähdään kuuden hengen eliminaatio-ottelu!

  • 22.5.2024

Omegassa käydään jo perinteeksi muodostunut eliminaatio-ottelu! Tämä tapahtumarikas kuuden hengen joukkuematsi ei pääty ensimmäiseen ratkaisusuoritukseen, vaan jatkuu kunnes toisen tiimin viimeinenkin painija on eliminoitu.

Spektaakkelissa iskevät yhteen Ken Kallion ja FCF Joukkuemestareiden Alfan ja Viktor Tykin muodostama kolmikko sekä jo vuoden ajan muiden painijoiden (ja yleisön) lihassa piikkinä hallinneen Kerman edustajat Sebastian Vauhkonen ja Hollywood Haustola. Kerma on katalia keinoja kaihtamatta kikkaillut kierosti tiensä FCF Wrestlingin huipulle, samalla voittaen kaikki mestaruudet. Valta-asema kuitenkin horjui, kun Brändi viime tapahtumassa hävisi Joukkuemestaruuden Alfalle ja paluunsa tehneelle Viktor Tykille.

Nyt Kerma haluaa menetetyn kultansa takaisin, mutta ensin heidän tulee ansaita mestaruusottelu voittamalla Omegassa. Asioita mutkistavat lisäksi Vincenzon ja Toni Tammisen loukkaantumiset, joiden vuoksi heillä on vain kaksi varmaa otteluun osallistujaa – Sebastian Vauhkonen ja Hollywood Haustola. Nyt he siis tarvitsevat riveihinsä kolmannen painijan, jonka henkilöllisyys paljastuu vasta Omegassa. Menestysjoukkio on kuitenkin tunnettu oveluudestaan ja siitä, että heillä on aina suunnitelma kaikkeen!

Kermaa vastaan asettuvat joukkuemestareiden Alfan ja Viktor Tykin lisäksi Ken Kallio ja The SAN, joilla molemmilla on pitkä ja katkera historia vihollistensa kanssa. Kallio laittaa kaikkensa peliin joukkueen kolmantena jäsenä ja SAN on lupautunut kehän laidalle turvaamaan kolmikon selustan ja varmistamaan, etteivät Kerman kelmit huijaa tietään voittoon.

Kumpi joukkue osoittautuu sitkeämmäksi ja vie ottelussa pitemmän korren? Nouseeko Kerma uudelleen salaperäisen uuden vahvistuksen voimin? Jatkavatko tuoreet joukkuemestarit Alfa ja Tykki voittoputkeaan Kallion kanssa? Vastauksia saadaan loppuunmyydyssä Valkoisessa salissa 25. toukokuuta!