Omegassa otellaan Suomipainin historian suurin ottelu!

  • 7.5.2019

Se on nyt virallista! Omegassa otellaan Suomipainin historian suurin ottelu, kun Musta Aukko ja FCF painivat skenen herruudesta 5 vs. 5 eliminaatio-ottelussa. Tämä tapahtuu vain kerran elämässä!

Musta Aukko:
Vili Raato
Viktor Tykki
Heimo Ukonselkä
The San
Pyöveli
w/ Mahtava Perkules

Team FCF:
Shemeikka
Mikko Maestro
Ioni
Jessica Love
Stark Adder
w/ Juhana ”King Kong” Karhula

Mustan Aukon nousu alkoi Mahtavan Perkuleksen napattua valta Herra Tapaturmalta alkuvuodesta 2018. Uuden käskynhaltijan alla Pyövelin, Viktor Tykin ja The Sanin muodostama joukkue onnistui voittamaan historian ensimmäisen Omegan eliminaatio-ottelun.

Vili Raato liittyi alati voimistuvaan ryhmittymään ja eteni Sisu8-turnauksessa aina finaaliin asti Mustan Aukon avustuksella. Talvisota XIII:ssa Raato kruunattiin historian toiseksi Sisu8-voittajaksi.
Samassa tapahtumassa Musta Aukko teki ensimmäisen liikkeensä, kun se hyökkäsi juuri FCF:n mestaruuden voittaneen Mikko Maestron kimppuun. Kenestäkään ei ollut estämään tämän luonnonvoiman etenemistä, ei edes FCF:n toimitusjohtaja Juhana Karhulasta.

FCF:n mestari Mikko Maestro uskalsi asettua poikkiteloin pahaa vastaan ja saikin apua Mustan Aukon vanhasta vihollisesta, Shemeikasta. Shemeikan menneet taistelut Mustaa Aukkoa (ja varsinkin arkkivihollistaan Viktor Tykkiä) vastaan nostattivat kuitenkin pelon maskisankarissa ja tämä jätti Maestron susien raadeltavaksi New Year’s Sideshowssa.

Toimitusjohtaja Karhula ja mestari Maestro yrittivät turhaan kasata FCF:n rivejä Talvisodan jälkeen. Shemeikka paini identiteettinsä kanssa ja muut painijat eivät joko uskaltaneet tai halunneet valita puoltaan.

Helmikuun Wrestling Show Live!:ssä Sisu8-voittaja Raato haastoi Maestron FCF:n mestaruudesta. Maestron onnistui pitää pintansa Mustan Aukon jatkuvasta häirinnästä huolimatta, kunnes Teatteri Forum alkoi täristä, ja Häijy Heimo Ukonselkä teki järisevän paluun Suomen painikehiin. FCF:n ja Maestron epäonneksi Heimo ei kuitenkaan saapunut heidän tuekseen, vaan Heimon mielessä oli kosto Maestrolle. Ukonselkä liittyi Mustaan Aukkoon ja auttoi Raadon uudeksi mestariksi. Musta Aukko oli ottanut vallan.

FCF Wrestling muuttui yhdessä illassa MA Wrestlingiksi.

Tässä vaiheessa säännöt pukuhuoneessa olivat selvät: Joko liityt Mustaan Aukkoon tai kärsit seurauksista! Jessica Love, Ioni ja Stark Adder uskalsivat uhmata synkkää liittoumaa ja joutuivat kärsijän rooliin.

Perkuleksella oli enää yksi piikki lihassa. Mustalle Aukolle eniten päänvaivaa aiheuttanut Shemeikka oli saatava valitsemaan puolensa. Perkules tarjosikin Shemeikalle mestaruusottelua Raatoa vastaan. Shemeikan ja Raadon yllätykseksi Perkuleksen suunnitelma oli, että Raato luovuttaa mestaruuden suoraan Shemeikalle, mikäli Karjalan aave liittyisi Mustaan Aukkoon. Karhula yritti puhua Shemeikkaa asettumaan Mustaa Aukkoa vastaan samalla kuin Perkuleksen tarjoukset muuttuivat entistä houkuttelevammiksi. Köydenveto Shemeikan sielusta päättyi, kun Shemeikka teki päätöksensä ja iski FCF:n mestaruusvyön Perkuleksen kalloon. Shemeikka ja Karhula jäivät kuitenkin alakynteen Mustan Aukon voimia vastaan.

Apua saapui viimeisellä mahdollisella hetkellä. Mikko Maestron johdolla Ioni, Jessica Love ja Stark Adder syöksyivät pelastamaan Shemeikan ja Karhulan. FCF oli koonnut rivinsä ja haastoi Mustan Aukon otteluista lopullisimpaan: Omegan Eliminaatio-otteluun. Toukokuussa päätetään kenen auringon alla Suomessa painitaan tulevaisuudessa!

Liput myynnissä NYT Ticketmasterissa!