Oppipoika vastaan mestari.

  • 31.1.2017

Mikko Maestro astuu elämänsä suurimman tulikokeen eteen Talvisodassa. Kehän toisessa kulmassa hänen silmiinsä tuijottaa kylmällä katseellaan suomipainin pioneeri ja Maestron oppi-isä ”The Rebel” StarBuck. Mikon ja Bukin välit ottivat ensimmäistä kertaa takapakkia, kun Maestro haastoi kanadalaisen veteraanin otteluun Talvisodassa, tuomiten Bukin käyttäytymisen hänen käydessä kesän tapahtumissa epäurheilijamaisesti erotuomari Teemun kimppuun.

Starba ja Mikko sopivat välinsä selväksi vielä kerran, kun Maestroa vastaan asettui joulukuussa venäläinen supertähti Ivan Markov. Ottelu päättyi kuitenkin epäonneen, sillä StarBuck ei katsonut hyvällä Mikon ”Stink face” -liikettä, jonka kehäkonkari koki omin sanojensa mukaan ”homomaisena, epämiehekkäänä liikkeenä”, aiheuttaen häirinnällään nuorelle Mikolle ikävän ja kivuliaan tappion.

Maestron on onnistunut kaatamaan kerta toisensa jälkeen StarBuckin tämän eteen asettamat haasteet, nyt on tositekojen aika. Talvisodassa Maestro saa entisen kouluttajansa viimeinkin käsiinsä, ja tästä on nauru kaukana. Viekö viekas kehäkettu ja monenkymmenen vuoden veteraani StarBuck jälleen pidemmän korren, vai onnistuu Mikko vihdoin kaatamaan tämän lohikäärmeen?

Talvisota XI
18.02.2017 – Showtime 19:00, ovet auki 18:00
Tapahtumassa ei ikärajaa, suositusikäraja 12
Nosturi – Telakkakatu 8, 00150 HELSINKI

Osta lippusi Ticketmasterista.