Pääotteluna odotettu revanssi FCF-mestaruudesta: Karhula vs. Ioni!

  • 23.8.2021

Kun FCF Wrestlingin megavoimat kohtaavat toisensa uudelleen, jonkin on täytynyt muuttua. Sitä paremmalla syyllä, kun pelissä on kaikista suurin panos eli FCF-mestaruus. Ja kaikki onkin vallan toisin kuin vuosi sitten – ainakin jos Juhana “King Kong” Karhulalta kysyy.

Heinäkuun tapahtumassa Karhula ilmoitti koko luomakunnalle, että tulisi vastedes keskittymään täysin painijan roolissa dominoimiseen – matkallaan kohti absoluuttisen legendan asemaa. Näinkö siis on, että se toimitusjohtajan ryökäle, joka syyskuussa 2020 huijasi Ionilta tittelin mitä säädyttömimmissä olosuhteissa, on mennyt mies ja historiaa? Käteväähän se on aloittaa kunniallisena hallitsijana puhtaalta pöydältä, kun on kruunu valmiiksi päässä…

Vaan pöydässä istuu edelleen velkoja, joka on tullut hakemaan saataviaan – entinen FCF-mestari, joka nöyryyttäen mitätöitiin vuosi sitten, mutta joka ei jäänyt hetkeksikään tuleen makaamaan. Ioni-niminen kanuuna on ottelu ottelulta ampaissut rosterin läpi ja noussut taas kiistattomaksi haastajaksi. Itsevarmuutta, tulta ja tuppuraa puhkuva ”Puolen Suomen painija” on valmis ottamaan takaisin sen, mitä ei jossain oikeudenmukaisemmassa maailmassa olisi siihen tapaan ikinä menettänytkään.

Liekö kuninkaan kaataminen kuitenkaan semmonen homma, ettei oo minkäänlainen homma? Varmaa on, että eräs liikkumaton objekti tulee laittamaan kovaa hanttiin tuolle vastustamattomalle voimalle.