Paini-Weikot – ikuisesti vai viimeistä kertaa?

  • 30.3.2024

Tammikuussa Paini-Weikot nolasivat juuri kaiken kullan kahmineen Kerman, Jake Luupään selätettyä Shemeikan. Kostonhimoinen tuplamestari teki tuhoisan vastaiskun ryöväämällä Paini-Weikkojen joukkuemestaruusmahdollisuudet, eivätkä he saa enää koskaan haastaa Brändiä mestaruuksista. Jake vannoi lähtevänsä Shemeikan perään ja toteutti uhkauksensa haastamalla tämän FCF Mestaruudesta Omegassa. Hirmuvaltaansa kaikin keinoin varjeleva Kerma asetti haasteelle järkyttävät ehdot. Ensimmäinen niistä täyttyi Jaken ja Kallion voitettua Vauhkosen ja Tammisen Tampereella. Toisessa ehdossa puolestaan on vaakalaudalla koko Paini-Weikkojen olemassaolo. Häviö tässä ottelussa tarkoittaisi etteivät he saa enää ikinä painia yhdessä.

Voiko edes horjumaton usko ystävyyden kaiken voittavaan mahtiin enää pelastaa Paini-Weikkoja? Kun vastaan asettuvat hallitseva tuplamestari, suomipainin Ässä Shemeikka sekä kaiken tieltään lanaava “Valioyksilö” Vincenzo, jota kukaan ei ole vielä kyennyt selättämään, voi haaste olla ylitsepääsemätön. Ei pidä kuitenkaan unohtaa että Luupää ja Kallio ovat aiemminkin selvinneet yli tilanteista, joiden piti johtaa heidän tuhoonsa. Vastustajat ovat kuitenkin tunnettuja paitsi häikäilemättömästä huijaamisesta, myös ylivoimasta ja painitaituruudesta. Todennäköisyydet vaikuttavat todella olevan hävityksen puolella ja ystävyyttä vastaan.

Saatellaanko yleisön rakastamat Paini-Weikot haudan lepoon? Vai elävätkö he ikuisesti ja selviävät tästäkin kiipelistä horjuttaen samalla Shemeikkaa kenties kohtalokkaasti suuren mestaruusottelun edellä? Miten Vincenzo suhtautuisi mahdolliseen tappioon ja jatkaisi eteenpäin? Kuinka ottelun epäröimättä hyväksynyt Kallio voisi kestää häviön ja sen peruuttamattomat seuraukset? Onko Paini-Weikkoja enää edes olemassa, kun Jake haastaa Shemeikan Omegassa?

Valkoisessa Salissa nähdään 13. huhtikuuta kamppailu, jonka vaikutukset tulevat olemaan järisyttävät. Hanki siis lippusi Livetosta, kun niitä vielä saa!