Paini-Weikot ja Brändi vastakkain Tampereen Turpasaunassa!

  • 11.3.2024

Paini-Weikkojen ja Brändin pitkään historiaan kirjoitetaan yllättäen uusi luku Tampereella. Tarinan edellisissä käänteissä Jake Luupää onnistui selättämään Shemeikan kolme vastaan kolme -matsissa, ja sen ansiosta Paini-Weikot pääsivät ottelemaan Joukkuemestaruudesta. Vallastaan huumaantuneen Kerman asettaman ehdon mukaan Paini-Weikot eivät kuitenkaan hävitessään saisi enää koskaan haastaa Brändiä mestaruudesta. Niin Shemeikan sekaantumisen takia valitettavasti myös tapahtui. Vaikka Luupää ja Kallio eivät nyt voi mestaruuksia voittaa, haluavat he hyvityksenä pieksää Tammisen ja Vauhkosen. Tampereen Turpasauna -ottelussa ei hylkäyksiä tunneta ja aseiden käyttäminen on sallittua. Kumpikaan osapuoli ei varmasti aio niiden käyttämistä myöskään kaihtaa, onhan heidän vihansa toisiaan kohtaan syvä kuin tuonen virta.

“Epäammattilaispainija” Jake on hyväsydämisyydestä huolimatta kovaotteinen. Hänen joukkueparinsa Kallio tunnetaan rehdistä urheiluhengestään, mutta on myös kehittynyt painijana ja ihmisenä aina vain vahvemmaksi. Nämä velikullat eivät tule päästämään vastustajiaan helpolla, vaan haluavat todistaa ystävyyden voiman olevan kaikkea muuta tärkeämpää ja vievän läpi vaikka harmaan kiven. Vauhkosen ja Tammisen motiivit osallistua otteluun ovat vielä hämärän peitossa. Kenties he voitostaan varmoina haluavat nöyryyttää vihamiehiään ja yhä vahvistaa Kerman valta-asemaa käyttäen kaikkein häikäilemättömimmätkin temppunsa päästäkseen lopullisesti eroon uhmaajistaan. Kiero parivaljakko onkin toistuvasti osoittanut, että suunsoittamisen lisäksi heidän arsenaalistaan löytyy yllin kyllin tekniikkaa ja taitoa sekä suorastaan ylivertainen yhteistyö.

Kumman kaksikon kumppanuus osoittautuu vahvemmaksi? Millainen hävitys taistelukentälle kamppailun jälkeen jää? Se selviää Teatterimontussa 16. maaliskuuta! Tapahtuma on loppuunmyyty.