Paini-Weikot ja Inkvisitio haastavat Brändin Joukkuemestaruudesta!

  • 29.1.2024

Kun Sebastian Vauhkonen ja Toni Tamminen fuusioituivat Brändiksi, heidän kurssinsa ampaisi aivan uudelle tasolle. Tämä nousukiito kantoi aina Joukkuemestaruuteen saakka. Keinoja kaihtamattomat moottoriturvat tuntuivat lähes pysäyttämättömiltä, kunnes viime kevään Omegassa koitti turpasaunan muotoinen tilintarkastus. Saman kohtalon koki myös myös FCF Mestari Shemeikka. Yhdessä kolmikko kuitenkin nuoli haavansa ja muodosti Kerman. Eikä aikaakaan, kun mestaruudet oli voitettu takaisin ja nyt “Kaikki Kulta Kuuluu Kermalle”. Mutta kenties pöhinä kuitenkin kävi lankeemuksen edellä, sillä painivuoden avaus Lahdessa päättyi kermaisen lennon sijaan karmeaan mahalaskuun.

Palautuksen maan pinnalle tarjosivat Alfan kanssa liittoutuneet Paini-Weikot. He päihittivät kelmikoplan, kun Jake Luupää yllätti Shemeikan selättämällä tämän ensimmäisenä painijana yli puoleen vuoteen. Voitollaan Luupää ja Ken Kallio ansaitsivat uuden mahdollisuuden haastaa Kerman Joukkuemestaruudesta. Kaverusten palo syöstä Brändi valtaistuimeltaan ja nousta kaksinkertaisiksi mestareiksi ajaa heidät taatusti pistämään kaikkensa peliin.

Jotta titteliottelu saisi varmasti arvoisensa puitteet, kehään astuu myös Inkvisitio. Septimus ja KOURA raivasivat tiensä mukaan mestaruuskamppailuun kukistamalla Lahdessa vakuuttavasti kolme vastustajajoukkuettaan. Synkkä visionääri ja syntisiä rankaiseva Leviathanin demoni aikovat palauttaa kerettiläisen joukkuedivisioonan oikean uskon polulle. He ovat jo aiemmin päihittäneet Paini-Weikot ja ovat Brändille täysin ennenkokematon uhka.

Vieläkö Kerma lentää? Löytääkö Brändi keinot voiton maksimoimiseksi? Rökittävätkö hurmioituneet Paini-Weikot vastustajansa palaten mestareiksi? Vai synkkeneekö painitaivas Inkvisition jyrätessä voittoon? Joukkuemestaruuden kohtalo ratkeaa hurjassa kolminottelussa Valkoisessa Salissa 3. helmikuuta!