The San

POHJOISMAIDEN MESTARI

Vietnamista kotoisin oleva The SAN oppi elämän kovan koulun kautta taistelemaan selviytymisensä puolesta. Saigonin kovien katujen koulimat kamppailutaidot ja toivo paremmasta elämästä toivat hänet Suomeen ja showpainikehiin.

The San häpesi menneisyyttään ja itseään. Hän peitti kasvonsa maalinaamioon liittyessään Mahtavan Perkuleksen pahamaineiseen Mustaan Aukkoon, koko suomipainin tasapainoa uhanneeseen joukkueeseen.

Vasta irtauduttuaan Mustasta Aukosta hän ymmärsi Perkuleksen manipuloineen häntä ja ruokkineen tuntemaansa häpeää. The SAN alkoi löytää sisimmästään oman arvonsa ja tajusi, että hänellä on superstaran kasvot, joita ei tarvitsisi häpeillä tai peittää.

The SAN perusti Tammisen Tonin kanssa uuden joukkueen, Yhteisen Sävelen, ja luulikin löytäneensä uralleen uuden suunnan. Tamminen kuitenkin halusi kaiken kunnian kumppaninsa ahkerasta työstä itselleen, eikä antanut hänen loistaa omillaan. Oli aika itsenäistyä ja määrittää itse tulevaisuutensa.

Myöhemmin The SAN voitti kolminottelussa Stark Adderin, joukkuetoverinsa Toni Tammisen ja ennen kaikkea oman menneisyytensä, nousten samalla uudeksi Pohjoismaiden mestariksi. Hänestä oli tullut se ihminen ketä yleisö rakastaa ja kannustaa. Vihdoin The SAN on vapaa olemaan oma loistava itsensä ja lunastamaan paikkansa Suomen kirkkaimpana nousevana tähtenä.

PRAISE THE SAN!

Kotipaikka: Saigon, Vietnam
Pituus: 184 cm
Paino: 93 kg

Tunnusmusiikki: Lady Gaga – Bad Romance
Nimikkoliikkeet: Curb Stomp, Gotch Style Piledriver
Debyytti: 21.04.2018
Mestaruudet: Pohjoismaiden mestaruus (1)

Muut federaatiot: GBG (Ruotsi)