Prinssi Make


”Kuraperse!” on termi, joka tulee ikuisesti jäämään suomalaiseen showpainikulttuuriin. Tuon termin on meille tehnyt tunnetuksi Dynastian kieroutunut kuninkaallinen, Prinssi Make. 

Maken erityisalaa on vastustajan henkisen kapasiteetin horjuttaminen, yhdistettynä todella tehokkaaseen painityyliin, josta on karsittu kaikki sinne kuulumaton kokonaan pois. Tämä karismaattinen lieroilija tietää myös lähes jokaisen kepulikonstin, eikä hän häikäile käyttää niitä jokaisessa ottelussaan. Makella on erityisen kattava kokemus joukkuepainista, ja häntä voidaankin surutta kutsua FCF Wrestlingin joukkueveteraaniksi. Tämän viiksekkään ‘’herrasmiehen’’ pimeä puoli onkin äärimmäisyyksiin viety suhtautuminen voittamiseen, ja Maken kohdalla ei ole poikkeuksellista myös iskeä omaa joukkuetoveriaan, mikäli voittojen tanssit ovat loppuneet lyhyeen. Jokaisen painijan kannattaa aina olla erityisen varuillaan mikäli joutuu kohtaamaan ilkeän Prinssin nuorratussa neliössä!


Pituus:
180 cm


Paino:
100 kg


Tunnusmusiikki:
Sauli Lehtinen – Court of Darkness
(Dynastia Wrestling Entrance Theme)


Nimikkoliikkeet:
Päätepysäkki (Scull Crushing Finale), Make Over (
Bridging Arm Triangle Choke), Omatunto (Reverse Boston Crab), Disaster Kick

Debyytti:
13.9.2014


Mestaruudet:
FCF Joukkuemestaruus


Muut promootiot:
Rings of Europe (Itävalta), STHLM Wrestling (Ruotsi), Freedom Pro (Ruotsi), Dansk Pro Wrestling (Tanska), Copenhagen Championship Wrestling (Tanska)