Pohjoismaiden mestaruusottelu 19.6.!

  • 6.6.2021

Marraskuun 2020 Wrestling Show Livessä Regina Rosendahl todisti, että on vastustajalleen yhtä suuri uhka, saapuipa sitten kehään yksin tai hoviväkensä kanssa. Tuolloin Jääkuningatar päihitti likaisesti Pohjoismaiden mestarin, The Sanin, ja ilmoitti hyväntuulisena lähes samaan hengenvetoon, että lähtee seuraavaksi tavoittelemaan mestaruutta (viime ottelussa ei titteli ollut vielä panoksena).

Alun alkaen Talvisotaan kaavailtu ottelu on antanut odottaa itseään jo puoli vuotta. Maailma ympärillä on ollut myllerryksessä ja varmasti myös molempien painijoiden mieli, kun suuren koitoksen paineet ovat jääneet muhimaan muutenkin epävarmoissa olosuhteissa.

Pysähtyykö The Sanin valtakausi jo ensimmäiseen puolustukseen, vai onko Saigonin salama sisuuntunut tappiostaan ja paikallaan junnanneesta mestaruuskaudesta – puolustaen titteliään nyt kynsin ja hampain?Tavallisestikin kunnianhimoista Reginaa on harvoin nähty näin motivoituneena, joten jännityksen Pohjoismaiden mestaruuden kohtalosta pitäisi saada yleisön puntit tutisemaan.

Vain tallenteelta silmä kovana vahtaamalla voit itse todistaa, miten käy!