Pöytäottelu Lahdessa: Vauhkonen vs. Tykki!

  • 10.5.2022

Pöytä on katettu! Näissä illalliskutsuissa tosin sen äärelle ei istuta eikä päällä tanssita, vaan puisia rakenteita pitää tutkia hieman perusteellisemmin. Yleensä koko kehon painolla.

Sitä ei tahtoisi Sebastian Vauhkonen, oman elämänsä urheilusankari, jonka SISU8-voitonjuhlat niin ikävästi keskeytyivät vappuna. Lopulta tuo seremonia muistutti enemmänkin Kaivopuiston meininkiä hetkeä ennen putkaanlähtöä, kun ”Väkivallan herrasmies” Viktor Tykki saapui kuokkimaan. Ensin hän ilmaantui kuvallaan, sitten koko olemuksellaan, ja lopulta Vauhkonen sai kakkua naamaan sekä lensi pöydän läpi – ja kaikilla oli niin kivaa.

Sebastian Vauhkosen voitonpäivät saattavat näin olla luetut Lahden Sammiosalissa – vaan löytääkö vuoden 2021 ”sisukkain” ottelija jälleen tavan luikerrella voiton puolelle? Viktor Tykki taas on nähnyt tarpeeksi MTV-uutisistakin tutun egomaanikon harhaista hybristä, ja matkallaan FCF Mestaruuden haastajaksi päättänyt vielä näyttää yhdelle limanuljaskalle missä kanan paikka on ja mistä kaappi pissii, tai miten se nyt menikään. Joka tapauksessa tästä tulee ärhäkkä etappi molemmille.

Kuka lentää puukuitujen ytimeen? Saako Tykki repullisen momentumia uransa suurimpaan koitokseen Omegassa? Katkeaako Vauhkosen voittoputki väkivalloin ja tyydyttävästi? Jos haluat vastauksia niin Livetosta saat paikan pöydän ääreltä!