Rähinäkolmikko kohtaa lennokkaat kehätaiturit

  • 2.2.2024

Joulukuun Routapisteessä nähtiin ikimuistoinen hetki, kun Jami Aalto palasi pitkän poissaolon jälkeen FCF:ään. Vielä ilahduttavampaa on, että kyseessä ei ollut vain yhden illan valopilkku, vaan ”Lapin Luchadore” on tullut jäädäkseen. Nyt Aalto lyöttäytyy yhteen Astraali-Ilmiö 3000:n kanssa. Myös Walta ja Stella ovat niittäneet menestystä lennokkaalla painityylillään, joka siivitti heidät edellisiksi joukkuemestareiksi. Mitä pyörryttävää mahtaakaan olla luvassa, kun painigalaksin suojelijat yhdistävät voimansa Jami Aallon kanssa? Varmaa on ainakin se, että tätä paritusta ei ole aiemmin nähty!

Vauhdikasta kolmikkoa vastaan rynnii Raivo Romppaisen, Murskaaja Miedon ja Koobra Kovasen muodostama Rähinäryhmä. Nämä riidanhaastajat hakeutuvat hanakasti uusiin tappeluihin, nyt Lahden kirvelevistä tappioistaan suivaantuneena ja taatusti revanssi mielessä. Eivätkä nämä ilkimykset suinkaan ole ainoita, joita kirvelee. Pääsihän Koobra viimeksi upottamaan myrkkyhampaansa Waltaan, ja nyt tarjolla on lisää eksoottisia makuvaihtoehtoja.

Valkoiseen Saliin kannattaa tulla paikalle heti ovien auettua, sillä tämä ottelu käydään jo kello 17.30, ennen varsinaista tapahtuman alkamisaikaa! Saako Rähinäryhmä napattua itselleen tärkeän voiton? Toimivatko Astraali-Ilmiö 3000 ja Jami Aalto saumattomasti yhdessä? Se nähdään lauantaina 3. helmikuuta! Tapahtuma on loppuunmyyty.