Ropeconin pääotteluna maailmanluokan mestaruuskoitos!

  • 28.7.2022

Ässä. Pioneeri. Maku joka muistetaan. FCF kärrää Ropeconin pääotteluun kotimaisen showpainin kolme menestyneintä painijaa – panoksena se kaikkein kaunein: FCF Mestaruus.

“Suomipainin ässä” Shemeikka on edennyt mestaruuskaudellaan voitosta voittoon. Joulukuun Talvisodan jälkeen jokainen haastaja on pistänyt hänet koville, mutta titteli on kerta toisen jälkeen pysynyt hallussa. Nyt Ässällä on horisontissa kenties se kovin haaste, kun kaksi maailmalla menestynyttä tähteä asetetaan hänen eteensä.

Dynastian raunioiden keskeltä noussut Regina Rosendahl jatkaa raivaustyötään suomipainin pioneerina. Viimeaikoina Brittein saarilla vaikuttanut pioneeri on odotetun paluunsa jälkeen jatkuvasti nostanut osakkeitaan voittopörssissä. Reginan katse on nyt suuntautunut mestaruuden perään: tavoitteena on tehdä historiaa suuryleisön edessä.

Pakkaa kuitenkin sekottaa “Sovinistien kuningas” eli Valentine. Suomipainin alkuajoista asti vaikuttanut niljake tahtoo jälleen kerran hallita kotimaan kenttää ja pitää huolen, ettei mestaruuksia mene vääränlaisille edustajille. Hänen mielestään “vanhat hyvät ajat” palaisivat, kun Vallu-setä olisi mestari. Maine ja kunnia ovat tämän macho-sian tähtäimissä.
Miten jatkuu Shemeikan mestaruuskausi? Tekeekö Regina historiaa? Viekö Valentine mestaruuden, ja samalla koko FCF:n takaisin menneisyyteen? Tämän suurottelun näet vain Ropeconissa perjantaina 29. heinäkuuta!
Liput tapahtumaan osoitteesta ropecon.fi!