Routapiste huipentuu kolminotteluun FCF Mestaruudesta – Regina vs. The SAN vs. Shemeikka

  • 26.11.2023

Regina Rosendahl nousi keväällä FCF Mestariksi kukistettuaan Shemeikan, ja kesällä hän torjui ex-mestarin ensimmäisen vastahyökkäyksen. Pioneerin horisontti näytti tuolloin vielä verrattain tyyneltä, kunnes syksyllä paikkansa uutena ykköshaastajana ansaitsi The SAN, entinen Pohjoismaiden-mestari. Kunhan Regina selvittäisi kunnialla seuraavat puolustuksensa ennen SANin vuoroa, voisivat entiset kilpakumppanit pian rehdisti mitellä mestaruudesta. Mutta matka sinne ei ollutkaan niin suoraviivainen.

Shemeikan sekä Brändin eli Sebastian Vauhkosen ja Toni Tammisen muodostama uusi liittouma hyökkäsi kesken mestaruusottelun Reginan kimppuun. Samalla he värväsivät joukkioonsa hänen silloisen vastustajansa, “Valioyksilö” Vincenzon, ja tämän managerin Lars Vegasin. Myös Reginan avuksi rientänyt SAN sai tuntea nahoissaan Kermaksi itseään kutsuvan viisikon ylivoiman. Kaksikolla, jonka piti kohdata toisensa, olikin nyt selvitettävänään akuutti, yhteinen ongelma.

Kerma kuitenkin vain vahvisti otettaan. Vallattuaan joukkuemestaruuden he ottivat kohteikseen Reginan ja SANin, sekä FCF Mestarin että haastajan. Viime ajat ovatkin olleet heille suorastaan katastrofaaliset. Ensin SAN sairastui ja Regina astui hänen tilalleen Shemeikkaa vastaan – ja hävisi taisteltuaan yksin käytännössä koko Kerman kanssa. Viime tapahtumassa Shemeikka selätti SANin, joka oli, vaikkakin vahingossa, juuri kolkannut Reginan. Näin myös Regina koki toisen tappion peräjälkeen ottelussa, jonka SAN oli muutenkin täysin kysymättä hankkinut. Silloin Regina päätti haastaa Routapisteeseen sekä SANin että Shemeikan. Ratkaisusta suuttuneen SANin selittelyt kaikuivat kuuroille korville ja kaksikko erkani erittäin hyytävissä tunnelmissa. Shemeikka sen sijaan pääsee taas jahtaamaan kirkkainta kultaa itsevarmana ja hyvässä nosteessa napattuaan tuoreet selätysvoitot molemmista.

Ainutlaatuisen mestaruusottelun näet vain Routapisteessä 16. joulukuuta. Säilyttääkö kansainvälinen supertähti ja pioneeri Regina Rosendahl tittelinsä? Palaako “Ässä” Shemeikka valtaistuimelle? Iskeekö “Saigonin salama” The SAN vastustajansa kohtalokkaasti kanveesiin ja valloittaa viimein vuorenhuipun?